Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

En intelligent handels- och automatiseringsplattform för DeFi – sponsrade Bitcoin News


Medan det decentraliserade finansutrymmet (DeFi) inte är nytt, har det upplevt en massiv tillväxt för att överstiga 37 miljarder dollar. Följaktligen väckte sektorn stor uppmärksamhet, vilket i sin tur ledde till att flera brister som industrin har upptäckt upptäcktes. Som ett resultat har många projekt kontinuerligt dykt upp för att ta itu med dessa problem. Medan projekten arbetar i rekordhastighet för att ta itu med dessa utmaningar har branschen fortfarande mycket att göra.

Förbättra DeFi-upplevelsen

Chipping in för att lösa en av DeFi: s brister är CyberFi, en start som försöker erbjuda intelligent handel och förbättrad automatisering för att göra DeFi användarvänligt. Projektet är en ny generation av intelligent handels- och automatiseringsplattform (ITAP). Det beskrivs som ett ekosystem med flera produkter som består av automatiseringsprodukter som försöker förbättra DeFi-upplevelsen.

CyberFi är den första plattformen i sitt slag som syftar till att fylla en lucka i DeFi-handeln genom att ta itu med en rad olika frågor, inklusive höga avgifter, specifika ombordstoppshinder, avvikelser och dåliga användarupplevelser.

Det fungerar genom att kombinera en decentraliserad handelsplattform, ett intelligent automatiseringssystem för komplexa DeFi-strategier och ett tvärkedjigt lager för att stödja DeFi-automatisering. Genom att blanda dessa funktioner eliminerar plattformen manuella processer i DeFi-applikationer, vilket leder till gaskrig, överbetalda avgifter, stress och frustration och det ständiga behovet av att vara på Uniswap.

Fördelar med att använda CyberFi

Genom att använda CyberFi får handlare funktionaliteten hos centraliserade börser på decentraliserade börser (DEX) och likviditetspooler. Till exempel erbjuder plattformen automatisk orderutförande baserat på prisdivergensindikatorer (PDI) och bästa handelsvärde (BTV). Medan handel på likviditetspoolbaserade DEXer kräver manuell interaktion för en näringsidkare att komma in eller ut ur en position, tillåter CyberFis prisdivergensindikatorer, som är tillgängliga via orakler, handlare att utnyttja automatisk orderutförande.

Denna funktion är för närvarande tillgänglig på Uniswap och har en uppdateringsfrekvens på 40 till 60 sekunder. CyberFi arbetar dock med en uppgradering som kommer att behandla levande prisflöden med en 10 till 30 sekunders latens från flera växlar. Denna iteration använder ett BTV-koncept som automatiskt hittar de bästa priserna och de lägsta avgifterna som finns tillgängliga. På så sätt ger systemet handlare en stressfri upplevelse genom att minimera de manuella processerna de behöver för att slutföra för handel på DEX-enheter.

CyberFi utnyttjar också PDI Change Speed ​​(PDICS) för att erbjuda handlare riskreducerande verktyg för flyktiga tillgångar. Denna funktion gör det möjligt för handlare att ställa in handelsgränser baserat på pris- eller procentuella förluster mot tid för specifika tokens. Dessutom arbetar plattformen med communityn och kända DeFi-spelare för att förbättra de dataanalysmodeller som för närvarande är tillgängliga.

CFI-token

CyberFi-ekosystemet har en inbyggd token som kallas CFI-token. Den används främst för att täcka handelsavgifter på plattformen. CFI erbjuder också lägre provision och tillgång till unika produkter. Dessutom kan CyberFi-användare använda CFI för att betala för flerkedjiga operationer. CyberFi kommer inte att kräva CFI-avgifterna för sig själv. Istället kommer företaget att omfördela 80% av medlen till samhället för att säkra likviditet, vilket ökar symbolens värde. De återstående 20% fungerar som en inkomstkälla för ekosystemet.

CFI har en total tillgång på 2,4 miljoner mynt. Genom att dela upp hur det kommer att distribuera mynten noterade CyberFi att det skulle använda 800 000 CFI för Alpha- och Cyber-rundorna, där det skulle låsa upp 20% av detta värde under den första veckan och sedan låsa upp 10% av det återstående beloppet varje vecka. Projektet skulle då erbjuda strategiska partners 500 000 CFI med en sexmånaders intjänandeperiod. 300 000 CFI skulle sedan gå mot utveckling. Ytterligare 300 000 skulle gå mot samhälls- och marknadsföringstillväxt. Av de återstående 500 000 CFI skulle projektet ägna 250 000 CFI till att finansiera likviditetsteamet, 200 000 CFI för LP- och stakingbelöningar och 50 000 CFI för dess transaktionsbrytningsprogram.

Strategiska partnerskap

För att förbättra sin plattform har CyberFi gått med ansträngningar med ledande spelare i krypto- och DeFi-utrymmen. Anmärkningsvärda partnerskap på investeringssidan inkluderar bindning med Ferrum-nätverket, som strävar efter att utveckla ett DeFi-ekosystem som samverkar över kedjor för att eliminera hinder för massadoption. Den här affären innebar skapandet av en lösning som skulle erbjuda automatisk insättning och erbjuda förbättrade intjäningsmöjligheter för användarna.

På infrastruktursidan, CyberFi samarbetar med DEXTools för att få exakt Uniswap-data med låg latens till CyberFi-plattformen. Det är ett partnerskap som hjälper användare att få ut det mesta av CyberFi: s automatisering genom aktuella handelsdata för att informera om automatiserade investeringsstrategier. Och för att tillgodose den handelsvolym som dessa automatiserade affärer sannolikt kommer att driva, har CyberFi börjat integrering av Matic-nätverket in i sin plattform. Det ger billigare, effektivare lager 2-transaktionsfunktionalitet, sänker kostnader och ökar effektiviteten.

CyberFi meddelade också att det hade integrerade Chainlink’s oracle-tjänster, vilket ger plattformsanvändare tillgång till sina branschens bästa prisflöden. Med det på plats kan CyberFi-användare vara säkra på att de fattar beslut baserat på rättvisa marknadsvärden som är motståndskraftiga mot extern manipulation. Och eftersom Chainlink ger otillgänglig tillförlitlighet och säkerhet kommer det aldrig att finnas någon risk för att CyberFi-användare tappar åtkomst till den informationen eller får anledning att ifrågasätta dess riktighet.

En offentlig beta-lansering

Utvecklingen av CyberFi-plattformen har hittills överträffat förväntningarna hos både dess skapare och dess tidiga användare. Saker har kommit så långt så snabbt att plattformen tillkännagav öppning av en offentlig beta den 27 januari. Den offentliga betaversionen inkluderar den breda tillgängligheten av automatisering för hantering av likviditetspooler och hantering av begränsningar.

Betan för automatisering av likviditetspoolen innehåller för närvarande fyra typer av smarta order. Med hjälp av systemet kan användare skapa utlösare för att kontrollera tillägg och avlägsnande av likviditet, såväl som att automatiskt sälja specifika likviditetspooltillgångar och avsluta gruvprogram. Detta ger användarna maximal flexibilitet för att kontrollera sitt likviditetspooldeltagande utan att behöva barnpassa sina innehav.

Och vad beträffar gränsorderautomatisering inkluderar beta funktionen funktionalitet för att hantera standardgränsorder såväl som gränsöverskridande order. Men båda funktionerna använder sig av en enda TX-orderflöde som sparar gasavgifter och förhindrar front-run investeringsattacker. CyberFi åstadkom detta genom innovativ användning av transaktionslagring utanför kedjan – förhandsautorisera transaktioner och lagra dem privat tills en utlöst exekveringshändelse.

Allt som allt är det en spännande tid att vara involverad i CyberFi. Och när branschpartnerna fortsätter att komma ombord och plattformen fortsätter att utvecklas snabbt kommer saker och ting att bli bättre härifrån. Det är födelsen till en helt ny era i DeFi – där användare har ultimat kontroll, flexibilitet och användarvänlighet, allt till hands.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Bitcoin.com Exchange för att lista XCUR, Token Behind Curate’s All-in-One Marketplace – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Privat Blockchain-projektfinansiering accelererar när företag kämpar för att ta itu med nya behov – Bitcoin News

Bitcoinguide

‘Mer värdefullt än guld’ – Den brokiga dåren tillkännager $ 5 miljoner investeringar i Bitcoin – Bitcoin News

Bitcoinguide