Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

En Bitcoin Cash NFT-marknad som tillåter någon att köpa och sälja unika SLP-samlarobjekt – Teknik Bitcoin News


Icke-fungibla token (NFT) samlarobjekt har sett obeveklig efterfrågan och publicitet dessa dagar. Även om Ethereum-nätverket har varit den dominerande kraften i detta utrymme, har ett stort antal alternativa blockkedjor introducerat NFT-stöd. Under de senaste veckorna har Bitcoin Cash-förespråkare utnyttjat en NFT-marknadsplats som heter juungle.net. Marknaden har en myriad av Simple Ledger Protocol (SLP) -baserade samlingar av NFT till salu.

Möt Juungle.net: En Bitcoin Cash NFT Marketplace

Bitcoin-kontantfans har nyligen introducerats till en ny icke-fungibel token (NFT) tillgångsmarknad som heter juungle.net. Marknaden tillåter individer att köpa SLP-baserade NFT med bitcoin-kontanter (BCH), och NFT kan lagras för insamlingsändamål.

Först hade Juungle webbportal bara Waifu NFTs till salu, eftersom marknaden fortfarande är i sin alfa-utvecklingsfas. Bitcoin.coms nyhetsdesk rapporterade om Waifu NFT i en ledare som lär människor hur man skapar en icke-fungibel token (NFT) tillgång genom att använda Simple Ledger Protocol.

I den guiden diskuterade Bitcoin.com en webbplats som heter waifufaucet.com, en plats där människor kan få gratis och unika NFT: er av 2D-anime-konst som har präglats i BCH-kedjan. Waifu NFT säljs på Juungle, tillsammans med ett antal andra BCH-baserade NFT-samlingar.

Välkommen till Juungle: En Bitcoin Cash NFT-marknad som tillåter någon att köpa och sälja unika SLP-samlarobjekt

Det finns dock en annan guide som lär människor hur man skapar en SLP-baserad NFT som visar konstverk på SLP-utforskaren och Juungle-marknaden. Till exempel den 23 mars förklarade författaren read.cash Bien att han nyligen inspirerades av guiden skriven av användaren @videogamedana. Guiden skriven av @videogamedana visar användarna hur man skapar NFT med konstverk som stöds på Juungle-plattformen.

Bien redogjorde för hur han skapade en samling NFT som heter “Artcoin”, som är inspirerad av utseendet på en frimärke. I blogginlägget read.cash beskriver Bien alla fem mönster han skapade och länkar till var hans Artcoin NFT är värd på Juungle-marknaden.

En myriad av SLP-baserade NFT-samlingar listas nu

Marknadsplatsens lista över SLP-baserade NFT-samlingar innehåller nu NFT som Photoyshop, BCH.games, Zombie, Micaharts, Oilpicture, JLV, Lucivay, Torch och mer. Det är enkelt att registrera sig för att använda Juungle NFT-marknaden. Allt som krävs är en e-postadress, ett lösenord och du måste verifiera ett bekräftelsemeddelande.

Alpha-versionen av Juungle ger en användare en insättningsadress för att lägga till NFT och en anpassningsbar profil. Marknadsplatsen varnar för att användare inte ska sätta in bitcoin-kontanter (BCH) till den här adressen och betonar att endast skicka NFT till insättningsadressen.

Plånboken ger användaren en balans i bitcoin-kontanter (BCH), om ägaren säljer några NFT-filer med hjälp av Juungle NFT-marknaden. Användare kan få e-postmeddelanden från Juungle och prenumerera på analyser också. Det finns också en supportfunktion för dem som behöver hjälp med eventuella problem när de använder Juungle-marknaden.

Juungle har också en FAQ-sektion som kan hjälpa människor att komma igång med NFT-marknaden. Dessutom kan utvecklare få inblick i Juungle genom att läsa marknadens publicerade dokumentation. För närvarande inkluderar plånböcker som stöder SLP-baserade NFT från Juungle-marknaden Zapit, Electron Cash (SLP-version) och signup.cash.

Vad tycker du om den senaste NFT-marknaden för BCH-baserade NFT: er? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, The Juungle NFT-marknaden,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Gold Bull Jeffrey Gundlach säger ‘BTC Maybe the Stimulus Asset’ Ahead of the Precious Metal – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Bounty refereras till ett avsnitt av Marvels ‘The Falcon and the Winter Soldier’ ​​- Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Vault har officiellt anslutit sig till BTC.com

Bitcoinguide