Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

En annan hedgefond får kryptoexponering via Grayscales GBTC – Finance Bitcoin News


Millennium, det USA-baserade alternativa investeringsförvaltningsföretaget, har blivit den senaste hedgefonden som exponeras för kryptovalutor via Grayscale Investments bitcoin-förtroende. Men omfattningen av Millenniums exponering för kryptotillgången har inte avslöjats eftersom både Millennium- och Grayscale-chefer har vägrat att kommentera.

Ändå säger en rapport från The Street att två källor som hävdar att de känner till affären har bekräftat Milleniums förvärv av aktierna. Rapporten citerar också en av de två namngivna källorna som tyder på att Millennium, som har 48 miljarder dollar i tillgångar under förvaltning (AUM), kunde ha dragits till kryptotillgången genom den kvarvarande rabatten på GBTC-aktier. I skrivande stund sjönk rabatten på GBTC-aktier ytterligare till 11,45%.

Under tiden hävdar källorna i rapporten att Millenniums indirekta investeringar i BTC representerar ytterligare ett stort stöd för kryptotillgången. Rapporten sa:

Det faktum att Millennium har hud i GBTC-spelet till att börja med är sannolikt en annan hausseindikator för bitcoin som en tillgångsklass. Innehavet antyder också att Millenniums syntetiska kryptoexponeringar är mer omfattande än vad som tidigare rapporterats.

Under tiden föreslår samma rapport att Millenium bara kan vara “den största kapitalförvaltaren som hittills har uppstått i den trånga GBTC-handeln, sannolikt en hausseindikator för bitcoin själv.” Trots denna haussignal avslöjade Grayscale nyligen sin plan att så småningom konvertera “förtroendet till en bitcoin-börshandlad fond (ETF).” En ETF möjliggör direkt innehav av BTC och detta ger mer gynnsamma likviditetsvillkor än en förtroendestruktur.

Vad är dina tankar om avslöjandena att Millennium investeras i krypto via GBTC? Du kan berätta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Den snabbaste Crypto-handelsplattformen tillkännager Phemex Trader’s Arena-tävling med $ 2 miljoner prispott

Bitcoinguide

USA: s regering oroade Kinas digitala yuan kan hota dollar som världens dominerande reservvaluta – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Kan EU använda Stellar Lumens (XLM) för att utfärda sin CBDC?

Bitcoinguide