Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

EmiSwap DEX samlar $ 1,4 miljoner i ESW-tokenförsäljning; erbjuder återbetalning för alla Ethereum-gasavgifter »CryptoNinjas


EmiSwap, ett samhällsstyrt decentraliserat börs (DEX) som erbjuder höga belöningar för likviditetsleverantörer (LPs), har meddelat en höjning av $ 1,4 miljoner USD i såddfinansiering för sin ESW-token.

Erbjuder 100% ersättning för Ethereums transaktionsavgifter, EmiSwap är en decentraliserad autonom organisation (DAO) som innehåller en mängd olika lösningar för decentraliserad finansiering (DeFi); så att användarna kan dra nytta av varje enskild transaktion i några enkla steg.

Transaktionsavgifter för en Ethereum-baserad DEX kan kosta mer än $ 20 för varje handel på grund av utformningen av Ethereums nätverk och kan variera drastiskt beroende på trängseln. Transaktionsavgifterna har ökat så högt att det har fått marknaden att ifrågasätta DEXs lönsamhet. För att tillgodose sitt samhälle har EmiSwap lanserat sin DEX med full kompensation för Ethereums transaktionsavgifter.

Designad för att ge höga belöningar för LP-skivor, erbjuder EmiSwap:

 • 100% kompensation för Ethereum-gasavgift för alla aktiviteter (skapa en pool, göra ett swapp eller lägga till likviditet) i $ ESW-styrningstoken.
 • 30 000 $ ESW för varje 1 miljon DAI-handelsvolym fördelas bland LP-skivor proportionellt dagligen (vilket ökar den grundläggande belöningen för att tillhandahålla likviditet med två).
 • Över 40 000 $ ESW tilldelas LP-skivor dagligen.
 • 0,05% belöningar från handelsvolymen dagligen och rösta om produktutveckling.
 • Begränsad upplaga NFT-kort kommer att tilldelas LP-skivor.

EmiSwap startade sin privata försäljning tidigare i veckan för att ge ytterligare möjligheter för dem som inte kunde delta i den överbokade utsädrundan. EmiSwap avslutar den privata försäljningen i slutet av maj 2021

”Vi följde en strategisk tänkprocess, detaljerad analys av blockchain-värden och avgifter och en mängd olika metoder och formler för att göra vårt erbjudande värdefullt och unikt. Vi skapade EmiSwap, inte bara för att starta, utan för att vi tror på dess kraft. Idag är vi säker på att vår produkt är unik och ligger före spelet. ”
– Grigory Rybalchenko, grundare och VD på EmiSwap

EmiSwap är det första projektet från EmiDAO-alliansen och dess medlemmar som är aktivt involverade i att hantera och stödja produkten.

EmiDAO-alliansen inkluderar:

 • Alpha Sigma Capital – en investeringsfond fokuserad på nya blockchainföretag.
 • DigiFinex – ett utbyte av kryptovalutor efter handelsvolym och likviditet.
 • BitMart – ett utbyte med 2,1 miljoner globala användare och över 300 listade kryptovalutor.
 • Emirex – ett decentraliserat finansiellt projekt som fördelar alla sina intäkter mellan intressenter.
 • HollaEx – en allt-i-ett och öppen källkodslösning för utbyte av vita etiketter som låter vem som helst köra en komplett kryptohandelsplattform
 • IDCM-utbyte – ett Hongkongsbaserat kryptovalutaföretag och finansiella tjänsteföretag som arbetar inom områden inklusive media, social, gruvdrift, digital tillgångshantering, marknader och forskning.
 • Everest Group – en global bankplattform som integrerar sina tjänster av eKYC, AML, whitelist-as-a-service och fiat-in / out-ramper.

Nyligen godkände EmiSwap en revision utförd av blockchain säkerhetsföretaget Hacken. Granskningen hjälper till att säkerställa skyddet av användartillgångar och data. Den fullständiga rapporten finns här.Source link

Related posts

Elon Musk Tweets, Dogecoin Surges

Bitcoinguide

Registrering öppnar för Cosmos-baserad Gravity DEX testnätkonkurrens på 200 000 $ »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Blockchain.com samlar in $ 120 miljoner i strategisk tillväxtrunda ledd av makroinvesterare »CryptoNinjas

Bitcoinguide