Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Elon Musk uppmanar Dogecoin Whales att dumpa sina mynt – Till och med erbjudanden att betala dem – Altcoins Bitcoin News


Teslas VD Elon Musk anser att för många dogecoins innehas av för få valar och har gjort dem till ett enormt erbjudande. Han kommer att ge sitt fulla stöd om de säljer de flesta av sina mynt och till och med kommer att betala faktiska pengar för att de ska förstöra sina mynt på ett bevisbart sätt. Vissa tror att stora dogecoininnehavare måste överväga Musks erbjudande för meme-kryptovalutans långsiktiga hälsa.

Elon Musks stora erbjudande till stora Dogecoin-innehavare

Elon Musk tror att dogecoins ojämna koncentration i händerna på några innehavare är den enda riktiga frågan med meme-kryptovalutan och har erbjudit sin hjälp för att lösa problemet.

Spacex VD twittrade Söndag: ”Om stora dogecoininnehavare säljer de flesta av sina mynt kommer det att få mitt fulla stöd. För mycket koncentration är det enda verkliga problemet imo … Jag kommer bokstavligen att betala faktiska $ om de bara ogiltigför sina konton. ” I skrivande stund fick hans ursprungliga tweet 24,7K kommentarer och har gillats 297,9K gånger. Hans uppföljningstweet fick 6.4K kommentarer och har gillats 93.8K gånger.

Elon Musk uppmanar Dogecoin Whales att dumpa sina mynt - även erbjudanden att betala dem

Musk klargjorde inte vad han skulle vilja se dogecoinvalarna göra exakt för att ogiltiga sina konton och specificerade inte det dollarbelopp som han är villig att betala dem. Teslas VD kan betyda att han skulle vilja se innehavarna av de största dogecoin-adresserna bränna sina mynt och skicka dem till adresser utan privata nycklar.

Enligt Dogecoin Rich List på bitinfocharts.com har en adress 28,7% av alla DOGE och de 12 bästa adresserna innehåller tillsammans nästan 50% av alla dogecoins.

Elon Musk uppmanar Dogecoin Whales att dumpa sina mynt - även erbjudanden att betala dem

Några timmar efter hans första erbjudande frågades Musk: “Vad skulle ditt acceptabla resultat vara?” Han svarade: “~ 5%.” Kommentera på en adress som innehåller mer än 28% av alla dogecoins, skrev Musk:

Störande koncentration.

En Twitter-användare tror att en liknande situation händer med BTC, med tanke på Bitcoins skapare Satoshi Nakamotos enorma bitcoinstash. “Samma sak med BTC, egentligen”, hävdade han och lade upp en bild som visade: “Medan den exakta siffran är okänd, uppskattas det att Satoshi Nakamoto kan ha 1 miljon bitcoins, motsvarande 1000000000000 satoshier.” Musk svarade: ”En acceptabel procentsats. Doge är mycket mer koncentrerad. ”

En annan Twitter-användare kommenterade till Musk: ”Även om priset kanske inte återspeglar det just nu, är Elon Musks ultimatum bra för dogecoin. Det visar att hans skämt inte bara är skämt och att han legitimt ser dogecoins potential som den ledande valutan på internet. Han vill att DOGE ska lyckas. Ödet älskar ironi. ”

Musk instämde och svarade med bara: “Absolut.” Teslas VD instämde också i användarens uppföljning påstående anger:

Valar måste tänka på Elons ultimatum här. Om de följer det blir dogecoin internetvalutan. Om de inte gör det eller “fuskar” genom att distribuera sina mynt över flera plånböcker förlorar det Elons godkännande. Enkelt beslut för valarna. Gör det rätta.

En tredje Twitter-användare föreslog till Musk: ”Utveckla ett nytt eloncoin, erbjud dem till de befintliga icke-stora dogecoin-innehavarna för att ogiltiga sin plånbok. Du skulle inte behöva betala $ för att göra de stora dogecoin-innehavarna rikare än de redan är och avsätta din tid och ditt stöd för att göra eloncoin till jordens valuta. ” Musk svarade: ”Endast vid behov.”

Musk har länge twittrat om dogecoin och priset på kryptovalutan hoppade efter hans tweets. Tidigare denna månad twittrade han: “Dogecoin är folkets krypto.” Han avslöjade till och med varför han hade twittrat om DOGE: ”Ibland gör jag skämt om dogecoin men de är tänkta att vara skämt. Dogecoin gjordes som ett skämt för att göra narr av kryptovalutor. Självklart.” Men han avslutade: ”Men ödet älskar ironi, och ofta är det mest ironiska resultatet eller det underhållande resultatet det mest troliga. Och jag tror att det mest underhållande och ironiska resultatet är att dogecoin blir jordens valuta i framtiden. ”

Teslas VD sa också förra veckan att han köpte några dogecoins till sin 9 månader gamla son. “Köpte lite dogecoin för lil X, så att han kan vara ett småbarn”, skrev Musk.

Vad tycker du om Elon Musks erbjudande till valhvalar? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitinfocharts.com

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Palihapitiya Svar på Mungers Bitcoin är en bedömning av “Scum Ball Activity”

Bitcoinguide

Japanska domstolen dömer Bitcoin Tax Evader- Trader får ett år i fängelse plus böter för $ 200K – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

THETA går till topp 10, varför det kan testa $ 20

Bitcoinguide