Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Elon Musk säger att innehav av Bitcoin är mindre dumt än kontanter, ifrågasätter Peter Schiff’s påståenden om pengar och BTC – Featured Bitcoin News


Tesla och Spacex VD Elon Musk har förtydligat sin ståndpunkt om bitcoin. Musk betonar att han är ingenjör, inte investerare, och säger att bitcoin “helt enkelt är en mindre dum form av likviditet än kontanter.” Musk ifrågasatte också guldfel Peter Schiff’s påståenden om bitcoin och kommenterade priset på kryptovalutan.

Vad Elon Musk tycker om Bitcoin

VD för kryptovalutautbyte Binance, Changpeng Zhao, intervjuades av Bloomberg torsdag efter att efterfrågan på dogecoin på hans börs ökade. Han kommenterade Elon Musks entusiasm gentemot meme-kryptovalutan under intervjun.

“Jag är förvånad över att Elon är så gung-ho på dogecoin”, började Zhao och noterade att “Detta är en decentraliserad, fri värld och vem som helst kan gilla vad som helst. han [Musk] kan gilla dogecoin av någon anledning som han gillar. ” Binance VD betonade sin starka övertygelse om att Musk inte är förknippad med dogecoin, och påpekade att Musks elbilföretag, Tesla, köpte $ 1,5 miljarder dollar bitcoin, inte dogecoin.

Musk såg intervjun på Twitter och svarade:

Teslas agerande återspeglar inte min åsikt direkt. Att ha lite bitcoin, som helt enkelt är en mindre dum form av likviditet än kontanter, är äventyrligt nog för ett S & P500-företag.

”För att vara tydlig är jag” inte ”en investerare, jag är ingenjör. Jag äger inte ens några börsnoterade aktier förutom Tesla, ”utarbetade han.

Icke desto mindre klargjorde Musk: ”Men när fiatvalutan har ett negativt verkligt intresse, skulle bara en dåre inte se någon annanstans. Bitcoin är nästan lika BS som fiat-pengar. Nyckelordet är “nästan.” “

Guldbuggen Peter Schiff, som nyligen baskade Musk och Tesla för att ha köpt bitcoin, twittrade fredag: “Enligt Elon Musk är” Bitcoin nästan lika BS som fiatpengar. ” Så Musk betraktar både bitcoin och fiat som BS. ”

Han skrev vidare: ”Jag håller med om, jag tror bara att bitcoin, som är digital fiat, är ännu mer BS än pappersfiat utfärdat av centralbanker. Guld är inte BS. Det är riktiga pengar och bättre än båda. ”

Musk såg tweeten och svarade Schiff:

Ett e-postmeddelande som säger att du har guld är inte detsamma som att ha guld. Du kan lika gärna ha krypto. Pengar är bara data som gör att vi kan undvika besväret med byteshandel. Den informationen, som all data, är föremål för latens och fel.

Teslas VD fortsatte: “Systemet kommer att utvecklas till det som minimerar båda.” Han noterade dessutom: “Som sagt, BTC & ETH verkar höga.”

Schiff vägrade att ge efter för Musk och fortsatte att uttrycka sin åsikt om guld, bitcoin och pengar. På lördag bad han Musk att gå med honom för en konversation på klubbhuset.

Håller du med Elon Musk? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Cardano (ADA) dyker 20%, varför $ 0,70 kan gnista färskt öka

Bitcoinguide

Harris Poll Data visar 1 av 10 amerikaner kommer att använda stimulanskontroller för att köpa Bitcoin och Ethereum – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

‘I termer av dollar går Bitcoin till oändlighet’, säger Kraken VD – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide