Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Elon Musk och Beeple kommenterar SNLs senaste NFT-segment


Den senaste “kryptotrenden” har parodierats av komedi-showen Saturday Night Live, Non-Fungible Tokens (NFT). I ett segment som förklarar dessa tokens kommer USA: s finansminister Janet Yellen, spelad av Kate McKinnon och Eminem, parodierad av Pete Davidson för att svara på den fråga som alla verkar ställa, vad är NFT?

Med en körtid på nästan 2 minuter använder segmentet ett omslag av den populära rap-låten, “Without Me”, framförd av Davidsons karaktär. Under hela låten förklarar olika karaktärer egenskaperna hos NFT och betonar till vilket pris några av dessa digitala verk har sålts.

För närvarande har SNL: s Twitter-inlägg nästan 900 000 visningar och 17 800 likes. Totalt har segmentet delats av mer än 6000 användare och har fått kommentarer från olika personligheter inom och utanför kryptorummet. Vissa anser att marknaden kan ha “toppat”.

NFTs popularitet, en topp signal?

Teslas VD Elon Musk var mycket aktiv på den här plattformen och svarade snabbt tillsammans med en av de som var ansvariga för att starta “NFTs-mani”, Mike “beeple” Winkelmann. Denna konstnär var den första som deltog i en auktion av ett av hans verk med Christie’s och lyckades sälja det för 69 miljoner dollar, vilket han fick i ETH. Nyheter om evenemanget har oändligt replikerats i traditionella medier.

NFT-investeraren och samlaren Aftab Hossain uppgav dock på Twitter att NFT: s inträde i mainstream inte nödvändigtvis pekar på framtida depression på kryptomarknaden. Via sitt Twitter-konto, Hossain anges:

kom ihåg att inte alla tecken på adoption är en toppsignal som kalibrerar om din “toppdetektor” för en värld där krypto alltmer * används * av mainstream och #NFTs som användningsfall (en gång utfärdat) förlitar dig inte på ICO-projektteam för att skapa appar etc. De finns bara som tillgångar

Genom att göra en åtskillnad mellan “spekulativa trender” och potentialen i tekniken bakom NFT: er, utesluter inte investeraren att vissa projekt baserade på den senare kan förlora värde. Trots det anser Hossain att NFT är en del av en teknik som kan leverera värde och nytta till kryptoekosystemet. Investeraren tillade:

(som vi såg med 2017 ICO-förhoppningar och nästan inga användbara appar då) hittills är nyttan av NFT inte att vara ett spel med hög kvantitet – speciellt när det gäller konst, men L2 som Immutable X kommer att möjliggöra mycket större kvantitet, vilket särskilt är användbart för att skapa artiklar / ekonomier i spelet

Ethereum handlas till $ 1 707 med vinster på 1,1% på 24-timmarsdiagrammet. Efter en veckas förluster (-6,0%) verkar ETH visa tecken på återhämtning.

Ethereum ETH NFT
ETH återvinner stöd i 24-timmarsdiagrammet. Källa: ETHUSD Tradingview

Source link

Related posts

Varför Bitcoin-priset förblir i riskzonen för att nackdelen bryter under $ 57K

Bitcoinguide

Taraxa vill lägga upp alla informella transaktioner, avslöjar detaljer om den kommande TGE – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Ryska Crypto-gruvföretag utökar kapaciteten när landet blir en ‘föredragen hotspot’ – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide