Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Ellen DeGeneres säljer NFT, talar om Dogecoin


Viktiga takeaways

  • Ellen DeGeneres auktionerade en bit av digital konst med titeln “Woman With a Stick Cat” för 14 555 $ idag.
  • Intäkterna från auktionen och andra relaterade försäljningar gick till katastrofhjälpsorganisationen World Central Kitchen.
  • Under tiden uppträdde Shark Tank-värd Mark Cuban i Ellens talkshow för att diskutera kryptovalutor, NFT och Dogecoin.

Dela den här artikeln

Komikern och talkshowvärd Ellen DeGeneres har flyttat in i kryptovaluta. Idag auktionerade hon ut ett NFT-konstverk och diskuterade Dogecoin med gäst Mark Cuban.

Kvinna med en kattkatt

DeGeneres ‘NFT-token innehåller en teckning som heter “Woman With a Stick Cat” som hon presenterade i ett nytt avsnitt av Ellen.

NFT har nu auktionerats ut på kryptosamlarmarknaden Bitski. Den unika platinaversionen såldes för 14 555 dollar. Den versionen av token innehåller inte bara hennes konstverk utan också monologens display ovan.

DeGeneres sålde också 64 digitala kopior av den tokeniserade art sans monologen som en del av ett “silver” -paket för 100 dollar vardera. Sex exemplar av “guld” -paketet finns fortfarande tillgängliga för 2500 vardera. den versionen innehåller den digitala token tillsammans med en tryckt version av hennes konst.

DeGeneres valde att rita en katt baserat på framgången för Cryptokitties NFT-linjen. Även om hon uppenbarligen satsade minimalt på sin teckning, är auktionen för en bra sak: intäkterna går till World Central Kitchen, en välgörenhetsorganisation för naturkatastrof.

Mark Cuban rekommenderar Dogecoin

Under tiden är Shark Tank värd och Dallas Mavericks ägare Mark Cuban dök uppEllen för att diskutera kryptovaluta och NFT.

“Saken med NFT är att de bara är digitala samlarobjekt”, förklarade han. “Om du tänker på allt om allt på din telefon som du värdesätter, särskilt yngre barn … deras mest värdefulla ägodelar är saker på deras telefoner. En NFT är bara ett digitalt samlarobjekt som du kan köpa, hålla eller sälja som alla andra samlarobjekt. ”

Han diskuterade också kryptovalutor med fokus på Dogecoin. “[Dogecoin] gick från att vara ett kryptovalutaskämt till att vara en digital valuta, ”förklarade han och noterade att Dallas Mavericks-butiken började sälja varor för Dogecoin i mars.

Han rekommenderade att DeGeneres accepterade Dogecoin i hennes webbutik. Även om hon inte kommenterade möjligheten att acceptera krypto, tillade hon på Twitter: “Jag är fortfarande inte säker på att jag förstår det, eller vet hur man uttalar det, men det är verkligen kul att säga.”

Tidigare presenterade ett avsnitt från 2018 Ashton Kutcher som diskuterade XRP-kryptokurrency. Han donerade 4 miljoner dollar av XRP till Ellen DeGeneres Wildlife Fund under sitt utseende.

Ansvarsfriskrivning: Vid skrivandet hade denna författare mindre än $ 75 i Bitcoin, Ethereum och altcoins.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

SushiSwap lanserar ny utlånings- och marginalhandelsplattform

Bitcoinguide

SBI Holdings i Japan tillkännager offentlig Bitcoin Mining Pool

Bitcoinguide

DeFi Project Spotlight: Small-Cap Lending Platform Cream Finance

Bitcoinguide