Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Eiffeltornets icke-fungibla token har sålts för 38 ETH – Sponsrade Bitcoin News


OVR.ai har sålt Eiffeltornet och lagt ut det till salu som Non Fungible Token på OpenSea för cirka $ 106,9K USD. Faktum är att auktionen avslutades för några dagar sedan och nådde ett värde av 38.6159 ETH.

Eiffeltornet NFT var ett paket med 60 OVRLands och det var till salu på Opensea i bara ett par dagar.

Investeraren (AKA Camembert) som vann auktionen över Eiffeltornet är redan känd i NFT-världen, eftersom han redan har köpt en annan berömd icke fungibel symbol, den av Cristiano Ronaldo säljs av Sorare för 290 000 dollar.

Camembert kommenterade nyheterna:

”Jag är väldigt glad över mitt nya NFT-förvärv på OVR. Jag köpte också nyligen unika fotbollskort som Cristiano Ronaldo eller Zinedine Zidane men den här är mycket speciell: Eiffeltornet är en kraftfull och distinkt symbol för Frankrike. Idag välkomnar det nästan 7 miljoner besökare per år vilket gör det till det mest besökta monumentet i världen. Jag tillåter utvecklare att starta virtuella projekt på Eiffeltornet, vi kan organisera digitala utställningar för artister eller till och med bjuda in berömd DJ som David Guetta och organisera fantastiska fester. Vi kunde till och med organisera konserter. Företagen kommer också att få annonsera på monumentet. Medan det finns så många gränser i Covid-världen är allt möjligt i en digital värld! ”.

Hur OVR fungerar

Det italienska företaget OVR har delat upp världen i 1,6 biljoner hexagoner som heter OVRLand, som är NFT. Ägare kan skapa sina egna virtuella världar på dessa virtuella länder och lägga till innehåll som på webbsidor som kan visas i augmented reality med hjälp av OVR-appen (tillgänglig på både Android och iOS).

Den här vägen, OVR satte Eiffeltornet till salu, symboliserad bland 1,6 biljoner hexagoner. Vem som nu äger Eiffeltornet kan använda dessa OVRLands för att lägga till sitt eget innehåll på det virtuella landet, vilket potentiellt kan ses av tusentals människor eftersom Eiffeltornet är ett av de mest ikoniska monumenten i Europa.

Sammantaget har OVR-projektet sålt över 240 000 NFT av sitt OVRL-land på bara fyra månader sedan lanseringen och appen får mer än 5000 besökare per dag.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Peking samlar in data från lokala datacenter som är involverade i kryptovaluta gruvaktiviteter – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Kevin O’Leary förutspår framväxten av distinkt ren jämfört med smutsiga Bitcoin-marknader

Bitcoinguide

Institutioner kan nu tjäna + 25% APY på Bitcoin med tvärkedjig penningmarknad

Bitcoinguide