Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Edward Snowden planerar att auktionera en NFT, intäkterna går till Freedom of the Press Foundation – Bitcoin News


Uppgiftslämnaren och den tidigare CIA-medarbetaren och underleverantören Edward Snowden har avslöjat att han går in i en värld av icke-fungibla symboliska tillgångar (NFT). Dessutom kommer 100% av NFT-försäljningsintäkterna att doneras till Freedom of the Press Foundation.

Amerikanska Whistleblower Edward Snowden Mints en NFT

Edward Snowden är en välkänd visselblåsare som läckte högt klassificerad information från National Security Agency (NSA) redan 2013. Snowden är en förespråkare för privatlivet och har förklarat att han är positiv till digitala valutor som bitcoin (BTC) tidigare. Whistleblower har också varit kritisk mot BTC: s utveckling när det gäller blockchains förmåga att skala till massorna.

Edward Snowden planerar att auktionera en NFT, intäkterna går till Press Freedom of the Foundation
Edward Snowdens samlingsobjekt “Stay Free” non-fungible token (NFT) visas på vänster sida och kommer att auktioneras ut den 16 april 2021 via NFT Marketplace Foundation.

Nu har Snowden släppt en NFT som heter “Stay Free” och den påstår sig vara den “enda kända NFT som producerats av Snowden.”

“Detta unika, undertecknade arbete kombinerar helheten i ett landmärke domstolsbeslut som avgör National Security Agency: s massövervakning bryter mot lagen med det ikoniska porträttet av visselblåsaren av Platon (används med tillstånd),” stiftelsen, en NFT-marknadsplats noterar i NFT: s beskrivning.

Snowden: “Jag brukade arbeta för regeringen, nu jobbar jag för allmänheten”

Stiftelsen är känd för sin senaste auktion av “Nyan Cat” -meme, som i dag såldes för 300 ETH till ett värde av över 738 000 USD. Stiftelsen säger att Edward Snowden NFT producerades med programvara med öppen källkod och “auktionen är på uppdrag av Freedom of the Press Foundation.” Konstnärliga NFT-samlarobjekten präglades den 14 april 2021 kl 22:13 enligt NFT-beskrivningen, vilket innebär att NFT nyligen skapades.

Snowden-skapade NFT kommer att auktioneras ut den 16 april 2021, och NFT kan ses på Opensea, IPFS och blockutforskaren Etherscan. Det finns till och med ett citat från Snowden som säger: ”Jag brukade arbeta för regeringen. Nu arbetar jag för allmänheten. President, Freedom of the Press Foundation. ”

Vad tycker du om NFT präglat av Snowden? Låt oss veta vad du tycker om den här historien i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Alcor Foundation, Bitcoin, CIA-agent, Crypto, Edward Snowden, foundation, Foundation marketplace, Freedom of the Press Foundation, nft, NFT Auction, NFT collectible, NSA, Nyan Cat meme, snowden, Snowden NFT, whistleblower

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Foundation, Edward Snowden,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Norges fjärde rikaste man investerar i en Crypto Mining ASIC-tillverkare – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Populär nattklubb E11even Miami avslöjar kryptovalutans betalningsaccept – Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur prisskillnader kan förutse ytterligare vinster – Ekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide