Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

ECOMI listar OMI-token med BitMax – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. BitMax.io (BTMX.com), en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av OMI-token (OMI) under handelsparet OMI / USDT den 2 mars kl 9:00 EST.

ECOMI är ledande på massmarknadens digitala samlarutrymme. Appen, VeVe, erbjuder den mest omfattande digitala samlarupplevelsen med premiumformat 3D-digitala samlarobjekt från världens ledande varumärken. OMI-token understödjer ekonomin för ECOMI Collect och behövs för försäljning och köp av digitala samlarobjekt och andra digitala varor inom VeVe-appen.

Digital streaming, spel, köp i appar är alla marknader för flera miljarder dollar, och nästa som går med i denna digitala trend är popkulturen och samlarföretagen. VeVe för in den fysiska samlingsvärlden i den digitala världen och erbjuder samlarobjekt i premium digitalt format som 3D-modeller med begränsad upplaga, som användare kan placera i virtuella utställningsrum, handla eller sälja på en sekundär marknad, dela på sociala flöden och visa alla 3D innehåll i AR.

VeVe arbetar med ledande licensgivare som erbjuder digitala samlarobjekt från över 70 varumärken inklusive Batman, Superman, Harley Quinn, Wonder Woman, Ultraman, Back to the Future, NFL, MLB, Ghostbusters och många fler.

Med så mycket som händer i NFT-utrymmet är BitMax glada över att lista OMI-token för användning i VeVe-appen. Denna lista belyser BitMax åtagande att stödja den snabba tillväxten av NFT-ekosystemet.

Om BitMax.io

BitMax.io lanserades i augusti 2018 och är en ledande handelsplattform för digitala tillgångar med ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster för både privatkunder och institutionella kunder, med robust design från kontanter till marginalhandel, handel med derivat, satsningsprodukteroch andra investeringslösningar.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://bitmax.io/

Twitter: https://twitter.com/BitMax_Official

Telegram: https://t.me/BitMaxioEnglishOfficial

Medium: https://medium.com/bitmax-io

Om ECOMI

ECOMI är ledande på massmarknadens digitala samlarobjekt. Deras app, VeVe, erbjuder den mest omfattande digitala samlarupplevelsen, med premium-digitala 3D-samlarobjekt, från världens ledande varumärken.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://www.ecomi.com/

Twitter: https://twitter.com/ecomi_

Telegram: https://t.me/ecomi

Medium: https://medium.com/veve-collectibles


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Handlare söker säkerhet i SushiSwap (SUSHI) när Crypto Market förlorar 25 miljarder dollar

Bitcoinguide

Oroliga NZ Crypto Exchange Cryptopia lider av en annan hack mitt i likvidationsprocessen – Säkerhet Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur Aaves integration med Polygon maximerar vinsten

Bitcoinguide