Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

EasyFi introducerar tokeniserade aktier och råvaror i partnerskap med Mirror Protocol


EasyFi, det populära DeFi-utlåningsprotokollet som nyligen gjorde nyheter genom att integrera stöd för Binance Smart Chain, har meddelat ett partnerskap med Mirror Protocol – ett annat DeFi-kraftverk som leder vägen med syntetiska tillgångar. Partnerskapet kommer att introducera en helt ny klass av tillgångar till EasyFi-ekosystemet, vilket gör det möjligt för användare att effektivt utnyttja sina investeringar.

EasyFi och Mirror Protocol – kompletterar varandras styrkor

EasyFi är känt för sin effektivitet och användarvänlighet. Designad som ett lager 2-blockchain DeFi-utlåningsprotokoll, erbjuder det för närvarande utlåning på Polygon och Binance Smart Chain bortsett från andra insats- och jordbrukstjänster. Det är redo att möta de flesta av de verkliga kraven i framtiden genom att erbjuda olika nya funktioner som mikrolån, lån med undantagssäkerhet, kreditdelegering och kreditswappfunktioner. Dessutom gör de goda likviditetsnivåerna och de låga transaktionskostnaderna det perfekt för alla typer av användare.

Den multikedjekompatibla EasyFi-plattformen kan fungera på inhemska Ethereum, Polygon samt Binance Smart Chain-nätverk, vilket möjliggör säkerhet för ett stort antal tillgångar på alla tre protokollen.

Under tiden är Mirror Protocol specialiserat på att skapa syntetiska tokens som gör det möjligt att tokenisera olika traditionella finansiella instrument som aktier, råvaror. De tokeniserade tillgångarna är kända som mAssets och de finns tillgängliga på Terra, Ethereum och Binance Smart Chain.

Med detta partnerskap kommer EasyFi att kunna stödja mAssets på sin plattform samtidigt som Mirror Protocol-communityn kan säkra lån mot sina syntetiska tillgångar.

Tokeniserade aktier och råvarumarknader

Ett resultat av samarbetet mellan EasyFi och Mirror Protocol är lanseringen av “Tokenized Stocks and Commodities Money Markets” på EasyFi-protokollet. De nya penningmarknaderna kommer att vara värd för Binance Smart Chain och den stöder tokeniserade versioner av några av de ledande globala aktierna som Apple, Facebook, Google (Alphabet), Amazon, Tesla, Twitter, Microsoft och mer.

Förutom att göra tokeniserat FAANG (Facebook, Amazon, Apple, Netflix och Google) tillgångssortiment tillgängligt för sina användare, gör EasyFi också att användare kan ta stabila lån mot dessa tokeniserade aktier och råvaror som olja.

Med samarbetet gör EasyFi och Mirror Protocol inte bara DeFi-tillgångar mer tillgängliga utan driver också på att skapa blockchain agnostiska finansiella lösningar. Trots att detta bara är början kommer trenden så småningom att komma ikapp och när det händer kommer EasyFi att vara ledande.

Image by Tumisu from PixabaySource link

Related posts

Tungviktare i branschen går samman för att debattera framtiden för digitala pengar – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

The Future Advertising Giant SaTT-listor på ledande kryptovalutaväxling, HitBTC

Bitcoinguide

BTC-transaktion fastnat? Bitcoin kontantdrivna acceleratorer kan påskynda överföringar – Teknik Bitcoin News

Bitcoinguide