Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

DSLA Protocol lanserar v1.0 Mainnet – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. DSLA Protocol har släppt den första versionen av sitt decentraliserade servicenivåavtal (SLA) -protokoll på Ethereum L1 blockchain. Layer 2-distributioner på Harmony and Avalanche kommer också inom en snar framtid efter resultaten av pågående revisioner.

DSLA-protokollet är skapat av Stacktical och är ett decentraliserat ramverk för riskhantering. Det gör det möjligt för olika intressenter för en viss tjänst att kompensera tredje parts risk på ett peer-to-peer-sätt. Detta gör det möjligt för utvecklare och infrastrukturoperatörer att skapa blockchainbaserade outsourcingkontrakt.

Ovan nämnda outsourcingkontrakt lagrar och släpper ut kryptovaluta baserat på prestandan hos de ovannämnda tredjeparterna. Enkelt uttryckt tillåter DSLA-protokollet sina användare att delegera risker från tredje part genom att “utbyta” det med andra användare i systemet, som har de resurser som krävs för att “ta på sig” denna risk och belönas för att göra det.

Enkelt uttryckt ger dessa kontrakt ett ytterligare säkerhetsskikt till det gemensamma förtroendebaserade systemet genom användning av tillitslös, peer-to-peer-teknik. Som sådan förbättrar blockchain-tekniken täckningen som försäkringsprodukter genom att garantera konsekvent avkastning för användarna och genom att stimulera leverantörer för hastighet, kraft, driftstid och mer.

Förenkla DSLA

Även om begreppet DSLA kan verka komplicerat, är dess användningsfall något enkla och är väsentliga för utvecklingen av framväxande kryptovaluta-sektorer som Decentralized Finance (DeFi).

Till exempel kan DSLA-protokollet användas för att minska de ekonomiska förlusterna för bevis-of-stake-delegater och DeFi-användare, samtidigt som man stimulerar den goda prestandan och tillförlitligheten hos staking pool-operatörer och DeFi- och NFT-tjänsteleverantörer som Uniswap, Sushiswap, OpenSea och andra.

Vad ger DSLA Protocol v1 till bordet

Lanseringen av DSLA Protocol v1 introducerar en serie interna innovationer. Det tillåter utvecklare, användare och likviditetsleverantörer att handla risker med varandra inom Marknader för riskförutsägelser.

Det introducerar också Prognoser för tillförlitlighet där tredjepartsrisk snabbt kan bedömas utifrån SLA-marknadsplatsens och dess deltagares visdom. SLA Futures Positioner kommer också att skapa tokeniserade LONG / SHORT-positioner utfärdade till SLA-skaparen som tar risk (LONG) eller till SLA-användare som kompenserar risken (SHORT), så att deltagarna kan öka sin vinst och riskexponering.

Flera token-innovationer har också introducerats. Inklusive en Triple Token Design, SLA som belönar och Native Token Burns.

Dessutom introducerar DSLA också ett antal utvecklarverktyg som Programmerbara SLA: er, Utvecklarverktyg och Inga kodverktyg. Alla dessa gör det möjligt att enkelt skapa nya typer av SLA och användningsfall av samhället, samt ge utvecklare och tredje tjänsteleverantörer de bästa verktygen att utveckla och skapa med och utan kodningskunskap, beroende på syftet.

Läs blogginlägget om du vill lära dig mer om dessa innovationer här.

Om DSLA-protokollet

DSLA-protokollet är ett ramverk för riskhantering som gör det möjligt för utvecklare och infrastrukturoperatörer att minska sina användares exponering för servicefördröjningar, avbrott och ekonomiska förluster med hjälp av självförverkande servicenivåavtal, bonus-malus-försäkringar och massfinansierade likviditetspooler.

Dess flaggskeppsanvändningsfall är att kompensera de ekonomiska förlusterna för bevis för inbördes delegatörer och DeFi-användare, samtidigt som man stimulerar den goda prestandan och tillförlitligheten hos staking pool-operatörer och DeFi-tjänsteleverantörer som Uniswap (AMM) och OpenSea (NFT).

För att lära dig mer om DSLA-protokoll, besök stacktical.com

Officiell blogg – blog.stacktical.com

Twitter: @stacktical


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Svenska centralbanken släpper den första studien om sin CBDC E-Krona Pilot – Economics Bitcoin News

Bitcoinguide

Youtuber bygger en Bitcoin Miner av en 31-årig Nintendo Game Boy – Bitcoin News

Bitcoinguide

Argentinsk åklagare undersöker en påstådd Bitcoin-bluff Ganancias Deportivas – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide