Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Drumpfs träffar marknaden, Dole tar en bit av hunger, Digitalax introducerar modehybrider och Burgundy Wine Collectibles anländer – Bitcoin News


Febern kring icke-fungibla tokens fortsätter att spridas när den tränger igenom nya områden och industrier. Politiska memes har nu kommit in i NFT-striden, Dole kämpar matosäkerhet med en humoristisk vinkel, Digitalax överbryggar den fysiska och digitala klyftan och till och med hyllat vin får en smak för digitala samlarföremål.

Drumpfs Mint Trumps tweets för välgörenhet

NFT Roundup: Drumpfs hit the Market, Dole tar en bit av hunger, Digitalax introducerar modehybrider och Burgundy Wine Collectibles anländer

Den 18-åriga pågående Columbia-nybörjaren och presidenten bakom den berömda ungdoms politiska aktionskommittén (PAC) Jackie Ni, som utnyttjar momentet i Meme PACs virala närvaro i den amerikanska politiska konversationen, introducerar politiska NFT. Genom Strategic Meme Group (SMG), där Ni fungerar som Chief Meme Officer, kommer unika digitala politiska samlarobjekt att präglas och auktioneras för att tjäna pengar på tidigare president Donald Trumps tweets för välgörenhetsändamål.

De så kallade “Drumpfs”, som markerar SMG: s första åtagande, kommer att presenteras som kuber med olika bilder fästa på varje sida. En sida av varje NFT: s kub kan innehålla en tweet, medan en annan på samma kub kommer att presentera en neuralgenererad bit abstrakt konst. Projektet kommer att sälja 10 000 NFT genom ett smart kontrakt till fasta priser istället för att omfatta auktionsmodellen.

Av det totala kommer 99% av NFT: erna att säljas till en fast skattesats på 0,0232 ETH för att representera Trumps 232 röst i röstet i det senaste valet, medan de sista 100 minnesvärda tweetsna kommer att säljas vid 4,5 ETH för att återspegla Trumps roll som 45: e USA: s president. Meme PAC kommer att donera 100% av försäljningsintäkterna till välgörenhetsorganisationer, och alla NFT: er kommer att säljas vidare på OpenSea-marknaden.

Dole & Datuna NFT för att bekämpa hunger

Inspirerad av “The Hungry Artist’s” -stunt där han åt en $ 120.000 banan fäst på en duk på Art Basel Miami Beach 2019, samarbetar The Dole Sunshine Company med David Datuna för att ta itu med matosäkerhet och undernäring över hela världen. Initiativet kommer att se Datuna skapa en NFT-samling för att komplettera Doles “Sunshine for All” -program.

Datuna producerar en serie i fem delar som visar människor som möts för att bekämpa hunger. De första fyra delarna av serien kommer till auktion på Rarible med start den 6 maj, följt av den 8 maj auktionen av den femte biten i serien. Den sista auktionen kommer att åtföljas av en fysisk installation och en digital display i ett Decentraland-baserat virtuellt galleri. Intäkterna doneras till Boys & Girls Clubs.

Digitalax överbryggar digitalt mode med fysisk värld genom “memetiska” lappar

NFT Roundup: Drumpfs hit the Market, Dole tar en bit av hunger, Digitalax introducerar modehybrider och Burgundy Wine Collectibles anländer

Som pionjär bakom den digitala moderörelsen fortsätter plattformen Digitalax att driva gränserna för NFT som memes genom att införa en fysisk modelinje som en åtföljande NFT kommer att komplettera. Genom sitt samarbete med Polygon, som kommer att ansvara för utfärdandet av NFT, syftar Digitalax till att bygga en gateway för att föra modeentusiaster in i blockchain-veckan.

Varje fysisk klädesplagg från kollektionen kommer att innehålla en memetic patch som väcker uppmärksamhet åt viktiga teman som de undervärderade skaparna bakom branschen, den vinst som utnyttjar mindre försörjningskedjeaktörer och hållbarhet. Kläderna kommer att finnas att köpa i fiatvaluta, vilket inte utgör något hinder för ivriga entusiaster att delta i detta projekt. En motsvarande biljett för inventeringsanspråk kommer att användas för att representera rättigheter till memetic NFT som följer med varje bit.

NFT: er lockar intresse från Amerikas äldsta vinbutik

NFT Roundup: Drumpfs hit the Market, Dole tar en bit av hunger, Digitalax introducerar modehybrider och Burgundy Wine Collectibles anländer

För att överensstämma med en kommande fina vinauktion för en av Bourgognes mest kända vinproducenter den 12 maj kommer amerikanska fina och sällsynta vinauktionshus, Acker, att inkludera icke-fungibla tokens som en del av erbjudandet. Evenemanget, som innehåller 16 flaskor från Domaine du Comte Liger-Belair årgång 2019, kommer att se varje flaska åtföljas av en unik NFT.

Varje NFT kommer att innehålla en detaljerad beskrivning från den berömda producenten Comte Louis-Michel Liger-Belair angående vingårdens uttryck för varje motsvarande flaska vin. Auktionen, som tar emot dollar och kryptovalutor, kommer att vara värd på Ackers egenutvecklade plattform. Vinnande budgivares NFT kommer att överföras via OpenSea till Ethereum-nätverket.

Kan du tänka på någon bransch som ännu inte har “tjänat in” på NFT-vurm? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dole YouTube-kanal, Drumpfs, Digitalax, Acker

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Shark Tanks Kevin O’Leary kommer bara att köpa “rena” bitcoins – säger att institutioner inte kommer att köpa “blodmynt” från Kina – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

NY Lawmaker föreslår 3-årigt moratorium för gruvdrift i staten – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin löser sig över nyckelstödet, varför BTC kunde återbesöka $ 60K

Bitcoinguide