Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Draper Goren Holm venture-fond för att inkubera nystartade företag som bygger på Tezos »CryptoNinjas


Draper Goren Holm, en Los Angeles-baserad venture studio och fond, ett partnerskap mellan Tim Draper, Alon Goren och Josef Holm, meddelade idag planer på att inkubera startups byggda på Tezos blockchain.

Draper Goren Holms satsning på Tezos började 2020 med stöd från Tezos Stable Technologies, teamet som ansvarade för att bygga den första Tezos stablecoin, USDtez, samt den senaste bakgrunden av en Tezos-baserad NFT-marknadsplats, Kalamint. Dessutom har partnern Tim Draper varit en lång tid anhängare av Tezos-nätverket sedan sin insamling 2017, långt innan venture studio och fondens inrättande 2018.

“Draper Goren Holm tror starkt på Tezos-communityn för att bygga och definiera nästa generation av krypto-adoption”, säger Alon Goren, grundare av Draper Goren Holm. ”Vi tror att skillnaderna i Tezos blockchain och hur den styrs är monumentala för att skala blockchain-vertikaler på lång sikt. Vi är så glada att fortsätta investera i Tezos ekosystem! ”

Tim Draper, Draper Goren Holms speciella begränsade partner, tillade: ”Tezos är den ledande plattformen för smarta kontrakt och låg energianvändning eftersom de använder bevis på insatser. Vi är glada att kunna finansiera projekt på Tezos blockchain och tror att det har en lovande framtid framöver. Vi tror att det kommer att vara den smarta kontraktsstandarden! ”

För att främja detta initiativ blir Tezos Foundation också en officiell begränsad partner till Draper Goren Holm med tonvikt på nästa generation av Tezos-baserade startups. Investeringen är en del av Draper Goren Holms satsningsfond på 25 miljoner dollar, med fokus på startups av fintech och blockchain.

”Draper Goren Holm har varit en stor möjliggörare för entreprenörskap i blockchain-teknikutrymmet under ganska lång tid och har lyckats skapa en stor plattform som involverar ett globalt samhälle. Tezos Foundation är glada att stödja Draper Goren Holm i att främja projekt och användningsfall som bygger på Tezos ”, säger Hubertus Thonhauser, ordförande för Tezos Foundation Council.

“Jag är glad att välkomna Tezos Foundation till familjen Draper Goren Holm, vi har många spännande saker planerade tillsammans, och jag kan inte vänta med att driva fram detta otroliga ekosystem framåt”, utropade Josef Holm, Draper Goren Holm Founding Partner.Source link

Related posts

Bison Trails för att stödja Crypto.coms betalning blockchain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

HashQuark ska fungera som valideringsnod för oracle-lösning Umbrella Network »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Slutet på Crypto i Indien? Föreslagen kryptoförbud har stora konsekvenser

Bitcoinguide