Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Don-Key samlar $ 2,2 miljoner i privat finansiering för plattform för social avkastning


Don-key.finance, en DeFi-jordbruksaggregat, meddelade nyligen att den första privata finansieringen hade slutförts och samlade totalt 2,2 miljoner dollar från kända riskkapitalföretag. I finansieringsrundan deltog investerare som Genesis Block, MarketAcross, Black Edge Capital, AU21, Spark Digital, Solidity Ventures, MoonWhale och Morningstar Ventures.

Fonderna kommer att användas för att utveckla en eToro-liknande social plattform som kommer att föra likviditetsleverantörer och ge jordbrukare tillsammans. Genom att göra detta ansluter Don-Key investerare runt om i världen för att göra upplevelsen av handel och investering i DeFi mindre ogenomskinlig och mer inkluderande.

Denna “one-stop shop” länkar investerare, DeFi-entusiaster och jordbrukare att interagera med varandra, följa och dela idéer efter att ha gått med i Don-Key. Deras uppdrag är att göra DeFi-investeringar mer tillgängliga för alla, var som helst, samtidigt som man minskar beroendet av traditionella avkastningsplattformar.

Don-key erbjuder enkel tillgång till förstklassiga Defi-handelsstrategier genom att följa erfarna jordbrukare och handlare och kopiera deras strategi i utbyte mot en liten förvaltningsavgift. Detta koncept är särskilt fördelaktigt för mindre erfarna eller lågkapitalinvesterare som vill komma in i DeFi-världen eller DeFi-jordbrukare som vill förbättra sitt spel.

Don-key-plattformen innehåller en blandning av funktioner inklusive ”Copy Farming”, ett verktyg för automatisk investering för att prenumerera på jordbruksmöjligheter genom att följa de bästa jordbrukarna och bläddra bland plattformens topplista. Listan över tjänster inkluderar också pooling av investeringar och strategi för att dra och släppa.

De kommer att ha tillgång till “skaffa jordbruksmöjligheter” genom att slå samman sina kryptobestånd för likviditet. Tjänsten går i huvudsak ner på att användare sätter in sina parkerade tillgångar på en DeFi-marknad och tjänar ränta på dessa insättningar.

Utöver det använder plattformen sin ursprungliga token för att driva Don-key Finance-ekosystemet. Den kallas ‘DON Token’ och kommer att sändas till alla jordbrukare baserat på månatliga handelsresultat, ROI, risknivå, tillgångsexponering och mer.

Don-Key för att integrera token med BSC

DON-tokens representerar jordbrukarens avkastning baserat på hans egna strategier, förutom en proportionell månadsutdelning från Don-tangys totala månadsavkastning.

Don-Keys kommande integration med Binance Smart Chain kommer också att vara en enorm milstolpe som gör det möjligt för tokeninnehavare att lösa in eller ta ut pengar när som helst.

Som kommentar till nyheterna sa Gil Shpirman, grundare och VD för Don-Key: ”Vi är väldigt glada att se vår vision bli liv, jag tror att det som är så speciellt med vårt projekt är att alla som arbetar med det också kommer att bli en framtida användare när vi startar. Det är inte något du ser i varje projekt, och jag tror att det säger mycket av det vi försöker bygga här. ”

Said Leslie T, grundare och partner för GBV tillade också: ”Vi är glada över att samarbeta med Don-Key för att få social handel till DeFi. Tillväxten i DeFI-industrin har varit fantastisk, men upplevelsen är fortfarande svår för många nya användare. Don-Key tar itu med detta med anpassningsbara strategier och “copy farming” gör beslutsfattandet enklare för den vanliga användaren. Vi ser fram emot att utveckla produkten och utöka funktionssättet med dem. ”

Mer än 63 miljarder dollar har fastnat i DeFi-protokoll vid en tid med ökad osäkerhet i den globala ekonomin. Medan utlånings-, betalnings- och derivatplattformar har en stor marknadsandel är räntebärande konton fortfarande en av de största drivkrafterna för adoption av DeFi-produkter.Source link

Related posts

Bitcoin Games släpper ‘The Angry Banker’, värd en $ 12.000 turnering – Promoted Bitcoin News

Bitcoinguide

Cardano (ADA) dyker 20%, varför $ 0,70 kan gnista färskt öka

Bitcoinguide

Bitcoin spränger tidigare $ 50.000 som MicroStrategy planerar $ 600M kapitalinjektion

Bitcoinguide