Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Domaren ger tillgång till SEC-interna poster på Bitcoin, Ether, XRP – Reglering av Bitcoin News


Ripple Labs har enligt uppgift vunnit upptäckt från US Securities and Exchange Commission (SEC). Domstolen har beordrat kommissionen att ta fram interna register över diskussioner om XRP-tokens liknar bitcoin och eter, som för närvarande inte klassificeras som värdepapper.

Ripple vinner upptäckt från SEC, får tillgång till kommissionens interna kryptoposter

En telefonisk upptäcktskonferens hölls på tisdag för fallet mot Ripple Labs som väckts av US SEC. Ripple Labs har enligt uppgift “vunnit upptäckt” från SEC.

USA: s magistratsdomare Sarah Netburn sa: “Jag kommer till stor del att bevilja de tilltalades förslag” och noterade att det var en “high-stakes” upptäckt. Hon fortsatte sedan med att beordra SEC att producera interna diskussioner om huruvida XRP-tokens liknar kryptovalutor som bitcoin (BTC) och eter (ETH), som för närvarande inte regleras som värdepapper.

Domaren klargjorde att e-postkommunikation mellan anställda inte behövs produceras. Men andra poster, som SEC-protokoll och anteckningar, “som uttrycker byråns tolkning eller synpunkter” på kryptovalutor är troligen upptäckbara.

Kommissionen stämde Ripple Labs, dess VD Brad Garlinghouse, och grundare Christian Larsen i december förra året och hävdade att de sålde 1,38 miljarder dollar i XRP-tokens utan att följa federala värdepapperslagar. Ärendet övervakas också av den amerikanska distriktsdomaren Analisa Torres.

Ripple och dess chefer hävdar att en av anledningarna till att SEC inte vidtagit verkställighetsåtgärder på XRP på åtta år är att kommissionen var förvirrad om XRP var mer som bitcoin och eter, som inte har ansetts vara värdepapper eller som andra kryptovalutor och token. som har klassificerats som värdepapper.

Matthew Solomon, ett råd för Garlinghouse, sade före tisdagsbeslutet: “Vi behöver denna upptäckt för att försvara oss.” Han förklarade att om de tilltalade hittar bevis som tyder på att SEC trodde att XRP var besläktad med bitcoin eller eter, skulle det kunna vara ”game over” för hela stämningen.

Vad tycker du om domstolsavgörandet till förmån för Ripple mot SEC? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Bitcoin, Brad Garlinghouse, BTC, Discovery, ETH, eter, interna register, Ripple, ripple domstolsärende, ripple process, ripple wins sec, Ripple XRP, SEC vs Ripple, sec xrp, xrp värdepapper

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Professionell Call of Duty League-spelare för att lansera eSports NFT – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Fransk lagstiftare undertecknar framställning för att tillåta centralbanken att köpa och hålla Bitcoin – reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

Federal Reserve Banks president James Bullard Säker Bitcoin Inte en hot mot amerikanska dollar – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide