Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Dogecoin Investor blir miljonär på två månader, inspirerad av Elon Musk – Featured Bitcoin News


En dogecoin-investerare har delat med sig av sin berättelse om hur han blev kryptomillionär på drygt två månader efter att ha läst om meme-kryptovalutan och hällt alla sina besparingar i den. Han sa att han var inspirerad av Elon Musks tweets om dogecoin.

En dogemillionär delar sin berättelse

Glauber Contessoto, en 33-åring som arbetar på ett musikföretag i Los Angeles, har delat med sig av sin historia om hur han blev en dogecoin-miljonär på drygt två månader.

Han investerade över 180 000 dollar i dogecoin den 5 februari när priset var cirka 4,5 cent, sa investeraren till CNBC Make It i en intervju som publicerades på fredagen. Han lärde sig om meme-kryptovalutan på Reddit och inspirerades av Teslas teknikerande Elon Musk som twittrade om DOGE vid flera tillfällen.

Contessoto förklarade att han av några skäl lockades till dogecoin. Förutom att älska Reddit-samhället kring dogecoin, sa han att han uppskattar att krypton var inspirerad av Shiba Inu “Doge” -meme. Han är också väldigt hausse på myntets tillväxt och tror att det kan hjälpa honom att bygga ”generationsrikedom” för att förmedla till sin framtida familj. “Jag växte upp riktigt fattig, så det här är en enorm affär för mig”, menade han.

Dessutom, som många dogecoininnehavare, sa han:

En anledning till varför jag sparar pengar på dogecoin är Elon Musk … Jag tror att killen är ett geni.

För att investera i DOGE sålde Contessoto alla aktier han ägde, inklusive aktier i Tesla och Uber, och hällde alla sina besparingar i kryptovalutan. Han investerade sedan i marginal genom att låna pengar från Robinhood via appen.

Priset på dogecoin har skjutit i höjden under de senaste månaderna. Källa: Markets.Bitcoin.com

Ett antal experter har varnat för att investera i dogecoin. Bitcoin-tjuren Mike Novogratz från Galaxy Digital berättade till exempel CNBC den här veckan att dogecoin “bokstavligen har två killar som äger 30% av hela utbudet.” Han tillade att bitcoin också har ett omfattande och välfinansierat ekosystem som inte finns med dogecoin, som inte har ett försörjningstak som bitcoin har.

Det var en enorm risk för Contessoto när han investerade och höll på kryptovalutan trots varningar från sina vänner, varav en varnade: ”Dude, det är en pump-and-dump [scheme]. Så småningom går det till noll. ”

Cirka två månader senare, natten till den 15 april, började priset på dogecoin öka. Den ökade sedan 400% och nådde ett börsvärde på 49 miljarder dollar den 16 april. Dogecoin nådde slutligen ett rekordhöjd på cirka 45 cent. Contessotos balans den 16 april på Robinhood var $ 1.081.441,29, vilket han publicerade på Reddit för att andra skulle se.

Han insisterade på att han inte tänker sälja sina hundmynt när som helst och sa:

Min plan är att när jag når 10 miljoner dollar tar jag ut 10%. Det här kommer att fortsätta växa.

Priset på dogecoin är för närvarande 0,284006 USD baserat på data från marknader.Bitcoin.com. Trots det senaste prisfallet sa Contessoto att hans DOGE-saldo fortfarande är över en miljon dollar.

Vad tycker du om denna dogecoin-investerares berättelse? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Vissa afrikanska kryptoanvändare ser Bitcoin som en alternativ källa till pensionsinkomster – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

Ripple (XRP) har nyckelstöd, vad är chansen för en ny ökning

Bitcoinguide

Hur DeFi-säsongen skulle kunna skicka YFI till 270 000 USD per token

Bitcoinguide