Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

Dogecoin förbereder sig för en bullish impuls mot nya all-time highs


Viktiga takeaways

  • Efter en 40% -korrigering ser Dogecoin ut som grund för att återhämta sig mot nya rekordhöga toppar.
  • Handelsveteranen Peter Brandt föreslår att DOGE bildar ett hausseartat fortsättningsmönster.
  • Transaktionshistoriken visar att denna kryptovaluta sitter under ett formidabelt motstånd.

Dela den här artikeln

Dogecoin gick in i en konsolideringsperiod efter att ha ökat med nästan 1100% i slutet av januari. Trots dessa vinster anser en av de mest framstående tekniska analytikerna i branschen att DOGE har utrymme för tillväxt.

Dogecoin kan återuppta uppåtgående trend

Peter Brandt, VD för Factor LLC, nyligen kommenterade Dogecoins prisåtgärd för första gången. Även om handelsveteranen hävdar att Bitcoin och Ethereum är de enda kryptovalutorna med verklig nytta, verkar det som om DOGE kan vara på väg att ge en möjlighet att tjäna pengar inom den närmaste framtiden.

Enligt Brandt verkar Dogecoins pris utveckla en kopp och handtag på sitt 4-timmarsdiagram. Denna tekniska formation indikerar ett hausseartat fortsättningsmönster och används mest av handlare för att komma in i långa positioner.

DOGE skapar för närvarande mönstrets handtag efter att ha avvisats av motståndsnivån på $ 0,082. En ökning av köptrycket runt de nuvarande prisnivåerna kan se att denna kryptovaluta vilar overheadbarriären och skär genom den. Om detta skulle hända förutspår formationen av kopp och handtag ett 75% mål som kan ta detta altcoin till 0,144 dollar.

Detta mål bestäms genom att mäta höjden mellan botten av koppen och motståndsnivån för luft och sedan lägga till det avståndet uppåt från brytpunkten.

DOGE / USD på TradingView

Oavsett den optimistiska utsikten avslöjar IntoTheBlocks In / Out of the Money Around Price (IOMAP) -modell att Dogecoin sitter under en massiv leveransbarriär. Nästan 57 000 adresser hade tidigare köpt 8,50 miljarder DOGE mellan 0,055 och 0,056 USD.

Som sådan kan ytterligare prisuppskattning visa sig vara utmanande om inte mememyntet kan stängas över detta prisklass. Att bryta igenom ökar oddsen för en uppgång till 0,082 $ och så småningom till 0,144 $.

In / Out of the Money Around Price av IntoTheBlock

Det är värt att notera att när man överväger styrkan i det allmänna motståndet, handlar Dogecoin utöver svagt stöd. Därför måste investerare ägna stor uppmärksamhet åt $ 0,046-hindret.

En plötslig ökning av försäljningstrycket som pressar DOGEs pris under denna efterfrågan kan utlösa en försäljning mot nästa kritiska intresseområde på $ 0,030.

Utlämnande: I skrivande stund innehade denna författare Bitcoin och Ethereum.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Atari Crypto Casino lanseras i Ethereum Metaverse

Bitcoinguide

SEC blockeras från att se Ripple Execs personliga bankregister

Bitcoinguide

Morgan Stanley att erbjuda Bitcoin till sina rikaste investerare

Bitcoinguide