Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Dogecoin bevisar hatarna fel då marknadsvärde nu överstiger Twitter


Som ett bevis på hur galna marknader har blivit, Dogecoin är nu värt mer än Twitter. Medan det såg ut som om DOGE-tåget hade tagit slut ånga under slutet av april, så har dess marknadsvärde gått upp till nästan det dubbla, till strax under 50 miljarder dollar, på mindre än två veckor.

Elon Musks engagemang är en faktor i allt detta. Tesla-miljardären kommer enligt uppgift att nämna Dogecoin under sitt framträdande utseende på Saturday Night Live den 8 maj. På en grundläggande nivå finns det också det faktum att fler handlare börjar acceptera meme-token som en betalningsmetod. Medan kritiker hävdar att DOGE saknar grundläggande, vem har det sista skrattet nu?

Dogecoin bedövar marknaden med ständigt ökande prisrivning

I strid med konventionen fortsätter Dogecoin sin otroliga körning, till och med lyckas vända Cardano i processen. YTD-vinsterna ligger för närvarande på 7 800%.

Efter den senaste försäljningen av marknaden satte en stark återhämtning från DOGE igång en kraftig uppgång i priset. Idag ser mer av samma sak och får 7% sedan dagen öppnades.

Analytikern Kas1a kartlade DOGE på en 4-timmarsperiod och drog slutsatsen att dess körning är “ostoppbar”. Hans analys visar en prisutveckling som respekterar en uppåtgående sliplinje som bildades under det senaste doppet. Lägg till det en prisnivå över 13, 50 och långt över 200 och 800 EMA, och fallet för en $ 1 DOGE ser allt mer möjligt ut.

Dogecoin TA

Source: TradingView.com

En av grundarna av Dogecoin, Billy Markus, sa att en DOGE på 1 $ inte är något han kan linda huvudet runt. Genom sitt erkännande skapades Dogecoin på några timmar och var alltid tänkt som en spricka mot den extremt seriösa kryptovalutaindustrin, inte ett projekt som överträffade Twitter.

Det blir ännu mer absurt. En titt på aktuella marknadsvärden för företag visar DOGE inom slående avstånd från Volvo, Honda och Philips Electronics. Alla levererar materiella varor och tjänster till miljoner människor.

Markus kan inte förklara hur eller varför hans skapelse har kommit dit den är idag. Han väcker dock möjligheten att vi inte längre lever i verkligheten. Med tanke på aktiemarknadernas avvikelse från den reala ekonomin kan han ha en poäng.

“Kanske är det att Dogecoin kan vara en bra barometer för hur långt ifrån verkligheten saker kan komma.”

Hur länge kan DOGE hålla det här?

IOG kommenterade Dogecoins uppgång och IOG: s VD Charles Hoskinson betecknade situationen som en bubbla. Han tillskriver sin prisprestanda till Elon Musk och marknadsmanipulation av “smarta valar”.

”Låt oss vara mycket tydliga, det här är en bubbla. Priset på DOGE är inte hållbart, det kommer att kollapsa och en enorm mängd detaljhandelspengar kommer att gå vilse mycket snabbt. ”

När saker går söderut för DOGE fruktar Hoskinson att tillsynsmyndigheter kommer att tvingas vidta åtgärder, vilket resulterar i hårdare reglering för hela kryptovalutaindustrin.

Dessa kommentarer kom för två veckor sedan. Sedan dess har DOGE visat sig mer motståndskraftig än Cardano. Det är kanske dags att acceptera att det grundläggande inte längre betyder något.

Source link

Related posts

Ryska propositionen om att erkänna kryptovalutor som fastighetsförskott i parlamentet – Reglering av Bitcoin News

Bitcoinguide

LiL Moon Rockets säljer ⅔ NFT på mindre än två veckor

Bitcoinguide

Antalet Bitcoin-omnämnanden i företagets resultatrapporter blir paraboliskt

Bitcoinguide