Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

DOGE tappar ett livstidspris högt, Mark Cuban säger att Dallas Mavs Shop inte säljer sin Dogecoin – Altcoins Bitcoin News


Den här veckan fick ett antal digitala tillgångar betydande vinster, men den digitala tillgången dog-mynt med meme-tema har sett en betydande ökning under de senaste 48 timmarna. Dogecoin tappade högst $ 0,143 per enhet på onsdagen och har ökat mer än 104% under den senaste veckan. Under tiden säger miljardärinvesteraren och tv-personligheten, Mark Cuban, att Dallas Mavericks har sett ökad försäljning av dogecoin.

Dogecoin Skyrockets to New Heights, Food Network Star Guy Fieri ger en shoutout till Shiba Inu Crypto

Dogecoin (DOGE), memetoken som lanserades den 6 december 2013, har skjutit i höjden till nya höjder på onsdagen. 2021 har varit ganska året för DOGE-handlare, eftersom kryptotillgången berörde en rekordhög (ATH) på 0,143 dollar per enhet den 14 april.

Den digitala valutan har hoppat mer än 104% mot USD på sju dagar och under den senaste veckan ökat 82% mot BTC. Kryptovalutan som liknar Shiba Inu-hunden har också sett en massiv + 1181% vinst på tre månader.

DOGE tappar ett livstidspris högt, Mark Cuban säger Dallas Mavs Shop kommer inte att sälja sin Dogecoin
DOGE / USD sju dagars diagram den 14 april 2021.

Elon Musk har alltid varit ett fan av dogecoin och andra kändisar har också varit öppna DOGE-fans. Den här veckan tog stjärnan i den amerikanska TV-showen Food Diners, Drive-Ins and Dives, Guy Fieri dogecoin till “Flavortown, USA” när han twittrade om mememyntet den 13 april.

“Rulla ut till månen,” Fieri twittrade med en raketemoji och en dogecoin-hashtag. Under handelssessioner över natten (EST) såg kryptotoken mer än 20% under dagen den 14 april.

DOGE tappar ett livstidspris högt, Mark Cuban säger att Dallas Mavs Shop inte säljer sin Dogecoin
Dogecoin (DOGE) har hoppat + 6 739,59% mot den amerikanska dollarn under det senaste året och + 705,80% mot bitcoin (BTC) under de senaste 90 dagarna.

Dallas Mavs ägare och Shark Tank-investerare Mark Cuban säger att Dogecoin-försäljningen har ökat den här månaden

Musks företag Tesla accepterar också bitcoin (BTC) dessa dagar och företaget håller också BTC i balansräkningen. Dessutom, om någon ska köpa en Tesla med bitcoin, sa Musk att elbilsföretaget inte planerar att konvertera BTC till fiat.

I ett mycket liknande drag förklarade Mark Cuban, en välkänd investerare och en av värdarna på Shark Tank, den 13 april att Dallas Mavericks har fått en hel del dogecoin-försäljning och att laget inte säljer.

Kubansk twittrade:

FYI, Mavs-försäljningen i dogecoin har ökat med 550 procent under den senaste månaden, ”förklarade kubanska. ”Vi har nu sålt mer än 122 000 Doge i varor. Vi kommer aldrig att sälja en enda Doge någonsin. Så fortsätt att köpa [at the Dallas Mavs Shop].

Dogecoin får en ‘Fast N Loud’ push

Om Mavs planerar att behålla dogecoin (DOGE) på sin balansräkning kan NBA-teamet bara vara den första företagsenheten som gör det med det memebaserade myntet. Förutom Triple D’s Fieri nämnde Richard Ray Rawlings-stjärnan i Discoverys “Fast N Loud” också DOGE den här veckan. ”Skruva fast det, jag är på Dogecoin-tåget nu. Till månen, ”Rawlings twittrade.

Dessutom pratade det anpassade högpresterande spel-PC-företaget Ibuypower också om dogecoin på sociala medier. Det officiella Twitter-kontot för Ibuypower berättade dess 190 000+ följare:

Ska vi lägga till Dogecoin som betalningsmetod? Fråga efter en vän.

Under många länder har termerna “dogecoin” och “DOGE” varit trender på sociala medier. Termen “dogecoin” på Google Trends (GT) indikerar att ordet ökar i USA när det gäller frågor. Trenden är densamma vid en världsomspännande sökning och på samma sätt ökar termen “DOGE” också globalt på GT. Vid tidpunkten för publiceringen byter DOGE ut händer för 0,123 dollar till 0,132 dollar per enhet på onsdagskvällen (EST).

Vad tycker du om dogecoin-surging och alla kändisar som pratar om kryptotillgången? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Altcoins, kändisar, kryptotillgångar, Doge, dogecoin, Dogecoin (DOGE), Elon Musk, Fast N Loud, Food Network, Google-trender, Guy Fieri, Mark Cuban, Markets, marknader och priser, Richard Ray Rawlings, Shark Tank, trading, trender

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Ryska Crypto-gruvföretag utökar kapaciteten när landet blir en ‘föredragen hotspot’ – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Sydafrikanska kvinnor förlorar pengar till Crypto Scammer som övertygade dem om att Botswana Pula-mynt är bitcoins – Featured Bitcoin News

Bitcoinguide

Sydkoreanska domstolen beslutar Bithumb att kompensera användare för ett oavsiktligt BTC-uttagsfall 2018 – Bitcoin News

Bitcoinguide