Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Digitex släpper en allt-i-ett-spot & futures exchange


Digitex LTD, ett nollavgiftsutbyte med kryptovalutaterminer, har nyligen meddelat den efterlängtade lanseringen av sina nollavgiftsmarknader. Börsen är välkänt för att vara en högfrekvent futuresplattform, även känd som skalparadiset, vilket gör det möjligt för användare att driva handelsstrategier som annars inte skulle vara möjliga vid avgiftsbörser.

Digitex-börsen, med dess ursprungliga token DGTX, lanserade Mainnet Futures Exchange förra sommaren 2020 och har sedan dess stridstestats på levande marknader med tusentals riktiga användare genom extrem BTC-volatilitet. Den matchande motortekniken har visat sig kunna hantera över 22 miljarder kontrakt under en 24-timmarsperiod – på kryptoindustrins första och enda stegstegsgränssnitt med ett enda klick.

Med den senaste utgåvan säger företaget att Digitex inte längre bara är en terminsbörs utan en plats där spothandlare kan göra så många affärer och transaktioner som de vill utan att ta en enda avgift. Användare kan också ta ut sina pengar helt gratis till skillnad från något annat kryptovalutautbyte på marknaden.

Digitex lanserade sex handelspar – DGTX / BTC, DGTX / ETH, ETH / BTC, BTC / USDC, ETH / USDC, DGTX / USDC – och kommer gradvis att tillföra mer efter behov.

Handlare njuter inte bara av fördelarna med nollavgiftshandel utan de kan också delta i företagets likviditetsminingprogram. Digitex-handlare tjänar tillsammans DGTX över 10 000 dollar dagligen – varje spotmarknad betalar handlare 25 DGTX per minut, vilket uppgår till 417 600 DGTX som betalas ut dagligen.

Digitex.io säger att man planerar att introducera många fler nya produkter och funktioner under resten av 2021, så att handlare kan få fler sätt att tjäna krypto och göra generösa vinster. Om du är intresserad av att kolla in den senaste versionen kan du registrera dig för ett konto här och dra nytta av deras $ 25-erbjudande för nya kunder.

Digitex är en unik nollavgift-kryptoutbyte med dess inbyggda token DGTX. Det är en unik plattform som erbjuder högfrekvent handel för scalpers som ingen annan plattform på marknaden ännu erbjuder. Digitex grundades av en tidigare handlare av futures och satsningsbörs och är registrerad i Seychellerna. Företaget har utvecklat en exemplifierande hållbar modell för tokenemissioner som kan frodas utan att ta ut avgifter för affärer.Source link

Related posts

Kryptovalutamarknader fångar ny fart, BTC-priskranar Psykologiska $ 60K-handtag – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Cash-Powered Onlycoins syftar till att konkurrera med den populära innehållsplattformen Onlyfans – Delningsekonomi Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin Hashrate träffar 180 Exahash, gruvsvårigheter klättrar högre, pooler hoppar med 35% – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide