Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Digital Asset samlar in $ 120 miljoner i tillväxtrunda för att utvidga Daml-datanätverket »CryptoNinjas


Digital Asset, skaparna av Daml multi-party applikationsplattform, meddelade idag att de har samlat in över 120 miljoner dollar i serie D-finansiering från 7RIDGE och Eldridge.

Ledande organisationer över hela världen litar på att Daml förvandlar olika datasilor till synkroniserade nätverk, vilket utrotar latens och fel genom att garantera konsekvent data.

Digital Assets kundbas omfattar organisationer inom finansiella tjänster, hälso- och sjukvård och försäkringar, såsom Australian Securities Exchange, BNP Paribas, Broadridge, Change Healthcare och Hong Kong Exchanges and Clearing.

“År 2020 tredubblade Digital Asset sin kundbas, med 50% av den nya verksamheten som kommer från icke-blockchain-distributioner”, säger Emnet Rios, CFO & COO på Digital Asset. ”Vi såg en stor efterfrågan på Daml för att lösa interna utmaningar för datasilor inom en organisation. Som ett resultat utvidgade vi vår produktportfölj till att stödja tio olika underliggande ledgers, inklusive traditionella databaser. ”

Digital Asset kommer att använda denna finansiering för att fortsätta att utöka sitt team globalt med 50% i år. Företaget kommer också att förbättra sin produktportfölj med ett nytt interoperabilitetsprotokoll som gör det möjligt för data att sömlöst interagera över blockkedjor och traditionella databaser, vilket skapar ett interoperabelt datanätverk över registersystem.

“Utan Daml kan arbetsflöden inte delas privat och säkert inom och mellan organisationer, vilket leder till inkonsekvent data, dyra att anpassa arkitekturer och brist på gemensamma gränssnitt”, säger Yuval Rooz, medgrundare och VD på Digital Asset. “Den senaste finansieringen validerar vår vision om ett globalt ekonomiskt nätverk som möjliggör driftskompatibla system för registrering oavsett underliggande teknik.”

Företaget meddelade också att Carsten Kengeter och Veronica Augustsson från 7RIDGE har gått med i Digital Asset Board.

”Komplexa och ständigt växande data kräver transparent och tillförlitlig datapass och delning med flera parter grundat på en kanonisk sanningskälla. Med hjälp av Daml kan organisationer flytta till en datacentrerad affärsmodell. Skriv en gång, spring överallt, anslut till allt, säger Carsten Kengeter. “Vi ser fram emot att arbeta med det visionära Digital Asset-teamet.”

“Data är avgörande för kärnan i affärsverksamheten”, säger Michele Trogni, operativ partner på Eldridge. ”Digital Asset har kompetensen att bygga framtiden för datahantering, skapa ett pålitligt ekosystem för datadelning och synkronisering som spänner över organisationer, både internt och externt. Vi är glada att vara på den här resan med Digital Asset. ”

Den senaste finansieringsomgången följer en serie C-runda på 45 miljoner dollar 2020, som inkluderade deltagande från teknikjättarna Salesforce, Samsung och VMware samt befintliga investerare. Digital Asset stöds av en rad strategiska investerare, bland annat ledande finans- och teknikföretag Accenture, Citi, Goldman Sachs, IBM och JP Morgan.Source link

Related posts

Avkastningsodlingsaggregat Harvest integreras med Binance Smart Chain »CryptoNinjas

Bitcoinguide

EuropeStocks Review – En titt på ETF-fokuserad mäklare

Bitcoinguide

4 sätt förutom betalningshantering Bitcoin kan hjälpa ditt företag att växa

Bitcoinguide