Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Digital Asset Marketplace Apifiny Prime Beviljat FINRA mäklare-återförsäljarlicensgodkännande – Finans Bitcoin News


På torsdag tillkännagav Apifiny, ett globalt nätverk för handel med digitala tillgångar och gruvdrift, att företagets dotterbolag Apifiny Prime har beviljats ​​en mäklarhandlarlicens från Financial Industry Regulatory Authority (FINRA). Företaget ansluter sig nu till mäklar- och utbytesföretag som Coinbase, Etoro och Circle.

FINRA beviljar Apifiny Prime en mäklarhandlarlicens

FINRA är den ledande tillsynsmyndigheten som övervakar amerikanska mäklarhandlare och har beviljat Apifiny Prime en mäklarhandlarlicens. Licensen tillåter Apifiny att göra privata investerarplaceringar och sälja värdepapper, kryptovalutor, aktier och andra typer av finansiella produkter. Apifiny grundades av Haohan Xu 2018 efter att han såg ineffektivitet över globala bitcoinbörser, och sa att han “utnyttjade detta genom att köpa och sälja bitcoin över olika börser.”

Haohan Xu redogjorde för i företagets tillkännagivande om FINRA-godkännandet att hans företag har vuxit avsevärt och såg en ”4x ökning av den månatliga handelsvolymen från november 20 till mars 21 och nådde nästan 1,4 miljarder dollar. Sedan företaget startade har det expanderat över fem kontinenter och 12 länder.

För att hålla ineffektiviteten över globala kryptovalutabörser i avstånd samarbetar Apifiny med 24 utbytespartners. Tio av de två dussinet är nya och inkluderar topphandelsplattformar som Hbtc, Huobi, Ascendex och Crypto.com.

“När vi påskyndar vår produktutveckling, partnerskap, anställningar och den totala tillväxten mot ett offentligt erbjudande är det en viktig milstolpe att säkra denna första fas av vår mäklare-återförsäljarlicens”, påpekade Haohan Xu om FINRA mäklare-återförsäljarlicensgodkännande.

Haohan Xu tillade:

Den här nya licensen kommer att göra det möjligt för oss att bättre betjäna innovativa krypto-startups som söker kapital och är en annan valideringspunkt för att vi är väl positionerade för att fånga en enorm marknadsmöjlighet inom global digital tillgångshandel. Licensen som beviljats ​​Apifiny av FINRA visar också styrkan i våra interna kontroller och efterlevnad.

Apifiny’s Bitcoin Hashrate-token

Tillbaka i februari berättade grundaren av Apifiny till finanskolumnisten Nate DiCamillo att företaget strävar efter att börsnoteras i slutet av 2021. Den 22 april lanserade det helägda dotterbolaget till Apifiny, Hash Hive, ”Hash Hive Standard Hashrate Token” annars. känd som “BTCHV.” Token är ett “evigt, kompatibelt och standardiserat token som säkerställts av Bitcoin-hashrate”, förklarar den nyligen publicerade Apifiny BTCHV-sammanfattningen.

Ett stort antal företag har gått in i bitcoinbrytningen, och Apifiny sa att företaget gick in i bitcoin mining för att “påskynda tillväxten av sin globala handelsplattform.”

Företaget tror att FINRA-licensen kommer att utöka accelerationen av Apifiny Prime också, eftersom licensgivningen kommer att ge företaget en mängd olika val. Medan handelsplattformen kommer att möta konkurrens som Gemini, Coinbase, Etoro och Circle, kommer verksamheten att fortsätta att utnyttja företagets distribuerade handelsnätverk (DTN).

Vad tycker du om att Apifiny Prime får en mäklarhandlarlicens från FINRA? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Apifiny, Apifiny Prime, Bitcoin hashrate, Bitcoin mining, BTCHV, Circle, Coinbase, Digital Assets, distribuerat handelsnätverk, DTN, eToro, Finance, finra, FINRA mäklarhandlarlicens, FINRA-licens, Gemini, Haohan Xu

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

UFC lanserar fan-token för miljoner runt om i världen – Bitcoin News

Bitcoinguide

Nr 1 NFL Draft Pick Trevor Lawrence sätter sin signeringsbonus i kryptovalutor, uppskattat till ett värde av 24 miljoner dollar – Utvalda Bitcoin-nyheter

Bitcoinguide

Egyptens växande P2P-volymer drivs av Crypto-handlare under 34 år – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide