Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Diginex lägger till två nya likviditetsleverantörer för sitt kryptobörs EQOUS »CryptoNinjas


Diginex, ett kryptotillgångsföretag för finansiella tjänster, meddelade idag att det har ingått strategiska partnerskap med det algoritmiska handelsföretaget Kronos Research och den institutionella likviditetsleverantören Parallel.

Som en del av partnerskapen kommer både Kronos och Parallel att fungera som likviditetsleverantörer på EQUOS, kryptovalutaplattformen för Diginex, och bli aktieägare i Diginex. Avgifter som betalas av båda partnerna säkerställer dem också EQO, den unika växlingstoken för EQUOS.

Parallel och Kronos kommer att tillhandahålla likviditet på alla marknader på EQUOS, inklusive nyligen lanserade BTC- och ETH Perpetual Futures-kontrakt, samt stödja framtida noteringar.

Den här nyheten följer ett liknande tillkännagivande som gjordes tidigare i år, att Diginex hade ingått ett avtal med GSR om att bli en likviditetsleverantör för EQUOS och en aktieägare i Diginex.

”Från början designade vi EQUOS för att vara transparent och rättvist. Vi marknadsför inte märket på vårt eget börs och som sådan är det mycket viktigt att ha långsiktiga partners för att tillhandahålla likviditet. Dagens tillkännagivande är en del av ett kontinuerligt fokus kring att öka marknadens djup och breda likviditet som ger EQUOS-användare bästa prissättning. ”
– Richard Byworth, VD på Diginex

Förra veckan tillkännagav EQUOS rekordvolymer på över USD 1 miljarder USD under april månad till dags dato, med genomsnittliga dagliga volymer under perioden som steg tre gånger jämfört med genomsnittliga dagliga volymer föregående månad. Volymer har drivits av lanseringen av EQO och en betydande ökning av deltagande av ett antal institutionella kunder. Parallel har spelat en viktig roll för att stimulera EQUOS senaste volymtillväxt.Source link

Related posts

Tredje Solana blockchain hackathon på gång med upp till $ 1 miljoner i priser och bidrag »CryptoNinjas

Bitcoinguide

IOTA-token läggs till som säkerhetstillgång på Bitfinex Borrow »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Crypto exchange KuCoin öppnar beta-test på nya 3x levererade BTC- och ETH-tokens »CryptoNinjas

Bitcoinguide