Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Diginex kryptobörs EQUOS korsar 1 miljard dollar i volym för april »CryptoNinjas


Diginex, ett företag för finansiella tjänster inom digitala tillgångar, tillkännagav i dag rekord totala volymer på sitt nyligen lanserade kryptovalutautbyte EQUOS på över 1 miljard USD i april månad hittills. Genomsnittliga dagliga volymer ökade över 3x jämfört med genomsnittliga dagliga volymer föregående månad.

Volymökningen drivs av lanseringen av EQUOSs första native exchange token, EQUOS Origin (EQO), och en betydande ökning av deltagande av ett antal större institutionella kunder.

”Den explosiva tillväxten på börsen bekräftar den färdplan som vi har byggt under de senaste åren. Vi bygger ett företag på lång sikt som är fokuserat på att tillhandahålla en lönsam lösning för institutioner att få tillgång till denna växande nya tillgångsklass. Det här är bara början. ”
– Richard Byworth, VD på Diginex

Sedan öppningen har EQUOS utvecklats från en platsbörs och lanserar bitcoinperpetuals i januari 2021, följt av ETH Perpetuals och ytterligare mynt förra månaden innan EQO lanserades i april.

Jakob Palmstierna, partner på GSR, en strategisk investerare och en av de viktigaste marknadsskaparna på EQUOS, uppgav att ”volymtillväxten på EQUOS har varit snabb jämfört med handelsaktivitet över hela marknaden”. GSR är integrerat i över 60 kryptovalutor.Source link

Related posts

NFT skapar robusta ekonomier inom onlinespel: Så här gör du

Bitcoinguide

Crypto trading-appen Orion Terminal expanderar till Polkadot med Moonbeam-integration »CryptoNinjas

Bitcoinguide

3 plattformar som stör Cryptocurrency Investment Industry

Bitcoinguide