Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

DEX likviditetsleverantör PancakeSwap nu tillgänglig på SWFT Blockchain »CryptoNinjas


SWFT Blockchain, ett utbytesprotokoll över kedjor, har meddelat att PancakeSwap har integrerats som en likviditetsleverantör. En helt ny värld av kryptovalutor och DeFi är nu tillgänglig för SWFT Blockchain-användare tack vare den här uppdateringen.

Uppdateringen innebär att byte till Binance Smart Chain (BSC) kryptovalutor nu är enklare än någonsin. Innan den här uppdateringen måste alla BSC-valutor noterade på SWFT Blockchain först noteras på en centralbörs. Nu är det inte längre fallet.

BSC

För BSC-token-projekt betyder det att de nu kan öppna direktdörrar med hundratals kryptovalutor på dussintals blockkedjor.

För SWFT Blockchain-användare betyder det att om deras favorittillgångar endast är tillgängliga i Binance Smart Chain eller, mer specifikt, på PancakeSwap, kan de nu byta dem till sina favorittillgångar i andra kedjor och tillbaka.

SWFT Blockchain-användare kan nu byta från alla tillgångar som stöds i alla kedjor som stöds direkt till de flesta tillgångar på BSC. På grund av detta förväntar sig SWFT Blockchain-teamet att antalet tillgängliga BSC-tillgångar på SWFT Blockchain kommer att växa exponentiellt under de närmaste månaderna.Source link

Related posts

Den första handeln med syntetisk tillgång på PerlinX »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Varför är diversifiering av likviditetsleverantörer så viktigt för Forex-mäklare?

Bitcoinguide

Bitcoin stiger med 5% när Crypto Whales flyttade $ 1 miljarder BTC på en timme

Bitcoinguide