Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

DeversiFi introducerar snabba uttagsfunktioner mellan L2 och L1 Ethereum »CryptoNinjas


DeversiFi, ett Ethereum-baserat kryptohandel / utbytesekosystem, meddelade idag att de har samarbetat med StarkWare för att använda för första gången; en ny typ av L2-transaktion som kallas en ‘villkorlig överföring’ – vilket möjliggör interoperabilitet mellan L2 och L1 Ethereum.

”Vi tror att villkorliga överföringar kommer att bli en av de viktigaste byggstenarna nästa år när DeFi börjar flytta över till L2. Ethereum-communityn är med rätta upphetsad just nu för L2s, men oavsett om vi talar om zk-roll-ups, validiums eller optimistiska roll-ups, är driftskompatibilitet mellan olika applikationer och med Layer 1 fortfarande en utmaning som ekosystemet kommer att behöva övervinna för att DeFi ska kunna migrera. ”
– DeversiFi-teamet

Hur DeversiFi fungerar med snabba uttag:

DeversiFi-plattformen har möjliggjort nära omedelbara uttag med två komponenter:

  1. En ny transaktionstyp ‘villkorlig överföring’, verifierad som en del av beviset.
  2. En likviditetsleverantör (som i det här fallet är densamma som operatören men i framtiden kan vara en pool av användare som tjänar avgifter).

Vad mer kan det villkorliga överföringsbyggnaden användas till?

Enligt DeversiFi-teamet är det mest uppenbara användningsfallet för villkorade överföringar att skicka pengar direkt till en vanlig Ethereum-adress på L1.

Men i slutändan kan det faktum som registreras i kedjan i registeravtalet intyga alla typer av transaktioner. StarkEx-verifieringsavtalet kan därför kontrollera alla villkor som är kopplade till överföringar.

Några exempel inkluderar:

  • Insättningar direkt i Tornado Cash
  • Insättningar i förening eller Aave
  • Arbitrage handlar på L1 DEXer – notera att detta möjliggör aggregering och riskfri arbitrage mellan DeversiFi-likviditet och dvs Uniswap-likviditet
  • Direktöverföringar mellan olika L2, dvs Loopring och DeversiFi
  • Satsar på ETH2
Användargränssnittet för snabbt uttag av DeversiFi

För några veckor sedan introducerade DeversiFi Simple Swaps; en funktion som gör det möjligt för användare att växla mellan alla tokens som listas på DeversiFi enkelt, direkt och utan att betala några skadliga nätverksavgifterSource link

Related posts

Blockchain.com samlar in $ 120 miljoner i strategisk tillväxtrunda ledd av makroinvesterare »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Gnosis Safe släpper först i en uppsättning verktyg för DAO-styrning; möjliggör kedjekörning av röster utanför kedjan »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Gemini ger kryptotransaktioner till marknaden för sportsamlar med Goldin Auctions »CryptoNinjas

Bitcoinguide