Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

DeversiFi DEX tillkännager nytt Token och Airdrop


DeversiFi, ett lager 2 DEX som stöds av Bitfinex, ConsenSys och Ledger, har meddelat en ny styrningstoken och airdrop.

DeversiFi-token förväntas senare i år

DeversiFi, tidigare Ethfinex, har introducerat DeversiFi Token (DVF), en ERC-20-styrningstoken för sin skalbara DEX byggd på StarkWare.

DeversiFi Token (DVF) kommer att ha en total leverans på 100 miljoner, enligt det tokenavtal som delas i det officiella blogginlägget.

Teamet säger att det skulle ge ut ~ 50% av token-utbudet som belöningar till likviditetsgruvearbetare och handlare att stimulera adoption.

De nya DVF-tokens måste placeras på DEX för att förvärva rösträtt för styrning och vara berättigade till en del av avgifterna. DEX-avgifterna kommer att delas mellan tokeninnehavare och likviditetsleverantörer.

Intressant är att DVF inte är den första token för projektet. Hittills har Nectar Token (NEC) – den inhemska token för Deversifis styrningsorgan Nectar DAO – använts.

NEC-tokens var dock mycket koncentrerade mellan några stora innehavare – Bitfinex, DeversiFi och andra kontrollerade mer än 90% av token-utbudet.

Således gick teamet överens om att utfärda en ny community-driven styrningstoken för att ersätta NEC-tokens. Den här gången säkerställde laget att majoriteten av sin tokenleverans främst är reserverad för samhället.

Detta inkluderar likviditetsbrytningsincitament och en airdrop för både tidigare och framtida DEX-användare, informerade teamet.

”Community handlar mer om vart ni ska gå i framtiden tillsammans. Därför är DVF-token utformad med 50% + av utbudet till framtida community, användare och likviditetsincitament, ” skrev Will Harborne, VD för DeversiFi.

När det gäller befintliga NEC-tokeninnehavare kommer endast 7% av DVF-tokens att distribueras baserat på en ögonblicksbild som tas den 25 mars. Detta utesluter dock Bitfinex, DeversiFi-grundare och några andra stora NEC-innehavare.

Source link

Related posts

Resultatrapport avslöjar Coinbase nu head-to-head med NYSE, NASDAQ

Bitcoinguide

XRP ökar nästan 20% när Token Holders Unite Against SEC

Bitcoinguide

COVID-19 Medical Supply Seller accepterar Dogecoin för betalningar

Bitcoinguide