Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Detta Bitcoin-mått säger att toppen fortfarande är 350% borta


Bitcoin-priset kämpar för att komma tillbaka över $ 60.000 där den nuvarande rekordhöga rekorden står. Enligt en toppkryptoforskares uppfattning om kryptovalutans energivärde är dock toppen fortfarande så mycket som 350% härifrån.

En ökning från nuvarande priser med 350% som förutsagt skulle leda till att priset per mynt uppgår till så högt som 260 000 dollar vardera, vilket motsvarar de förväntade målen för andra analytiker. Här är mer om Bitcoins Energy Value Oscillator och varför analytikern i fråga tror att tjurmarknaden fortfarande har så mycket mer utrymme att växa.

Bitcoin kan klättra till 260 000 dollar per mynt, baserat på energivärdesoscillator

Bitcoin är en störande teknik med potential att förändra världen och pengarna för alltid, men det kan också vara ett fullständigt misslyckande. Med tiden går dock scenariot där kryptovalutan misslyckas och i stället fortsätter den att bevisa sin potential för världen.

Kryptovalutanätverket tar energi och omvandlar det till penningmakt. Det görs genom en komplex process som kallas proof-of-work som involverar specialdatorer som kallas gruvarbetare.

Relaterad läsning | Efter Bitcoin “Återställ” är det “Off To The Races Again”

När kryptovalutans nätverk växer och mer energi pumpas för att hålla den i drift – uppmuntrad av nya mynt – växer också varje mynts energivärde.

Energy Value Oscillator, skapad av Bitcoin-experten Charles Edwards, mäter den aktiviteten och förvandlar den till en teknisk indikator som är rotad i grundläggande – ungefär som Edwards olika andra verktyg, som Hash Ribbons och mer.

Jämförelse av detta verktyg och hur högt måttet stiger under tjurmarknader, Edwards projicerar ytterligare 350% ökning i framtiden för priset per BTC.

bitcoin energivärde

Theoretically, Bitcoin could rise another 350% compared to past cycles | Source: BTCUSD on TradingView.com

En ökning med 350% från nuvarande nivåer där myntet handlas nu, skulle resultera i ytterligare 200 000 $ ökning till ett pris på cirka 260 000 $ per mynt.

Med hjälp av diagrammet ovan är pulser av detta slag vanligtvis skarpa och snabba, nästan lika snabbt som de börjar. Den nuvarande tjurmarknaden som följer tidigare cykelstandarder verkar bara ha börjat, och om den i slutändan toppades ut på samma sätt som tidigare cykler, skulle det resultera i Edwards prismål på $ 260 000 per BTC.

Relaterad läsning | Data visar Bitcoin-toppar Senaste ungefär 40 dagar: När ska du sälja dina mynt

Den enda avvikelsen på diagrammet, som Edwards påpekar, berodde på introduktionen av ASIC-gruvarbetare, vilket skapade en kraftig ökning av hashkraft som bidrog till Bitcoin-nätverket.

Toppar på tjurmarknaderna är så synliga eftersom så många deltagare fylls på längst upp och letar efter en bit av pajen. Om verktyget fungerar på samma sätt i framtiden som det har gjort tidigare, verkar den toppen inte vara nära i sikte.

Featured image from Deposit Photos, Charts from TradingView.comSource link

Related posts

Aurus tar med DeFi-revolutionen till dyra metaller – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Sydkoreaner måste betala skatt för kryptoinnehav i utländska börser, varnar myndigheterna – Skatter Bitcoin News

Bitcoinguide

VC-backat miljarder dollar Stablecoin-projekt Fei-protokollet faller under USD-peg – Bitcoin News

Bitcoinguide