Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Det finns ingen chans att Bitcoin ersätts säger Saylor


När det gäller sannolikheten för att Bitcoin tappar sin krona som den ledande kryptovalutan, tror Michael Saylor från MicroStrategy att det inte finns någon chans att det någonsin händer.

Men har han rätt? När allt kommer omkring, när det gäller teknik, ligger Bitcoin långt efter tävlingen.

Fallet mot Bitcoin

Sedan första dagen har Bitcoin lyckats avvärja alla utmanare, åtminstone vad gäller marknadsvärde.

Även om det finns tekniskt överlägsna, snabbare och billigare blockkedjor, behåller marknaden sin preferens för Bitcoin. Beviljas, Bitcoins dagar på 80% + dominans har gått. Men som saker och ting står överstiger det fortfarande alla andra kryptoprojekt där ute och med en betydande marginal också.

Trots det råder det alltid ett gnagande tvivel om Bitcoin kan fortsätta att inneha denna position.

De som förutspår en vippning citerar ofta första flyttarna så småningom ger plats för nyare teknik. Det finns otaliga exempel på detta, från MySpace till Facebook och Netscape till Chrome.

Lägg till det bristerna i Bitcoin, och det är lätt att göra ett fall för en vippning. Fel som dess låga 7 transaktioner per sekund hastighet, dess brist på integritet och det faktum att Bitcoin inte kan programmeras.

Med tanke på allt detta tvingas man ifrågasätta om Bitcoin har en framtid.

Saylor säger att framtiden är ljus

Enligt Michael Saylor ser Bitcoin framtid ljus ut, oavsett dess tekniska brister. Han tror att priset är den främsta drivkraften för Bitcoins klibbighet och varför det kommer att ligga kvar på toppen.

Saylor tillade att Bitcoin-priset knappt har börjat uppfylla sin potential. När det gör det kommer det att vara det mest framgångsrika som världen någonsin har sett.

”Jag tror att det är ungefär noll chans för det. Bitcoin är ett biljon digitalt monetärt nätverk. Bitcoin skulle vara det mest framgångsrika du någonsin sett i ditt liv.

Som säkerhetskopiering av detta påstående citerar Saylor tidsramarna för att toppföretagen nådde ett biljettvärde. Saylor påpekar att Bitcoin har uppnått detta på bara 12 år, jämfört med många decennier för de andra.

”Det tog Microsoft 44 år att vara en biljon dollar, det tog Apple 42 år att vara ett biljoner dollar nätverk, det tog Amazon 24 år att vara ett biljoner dollar nätverk, det tog Google 22 år att vara ett biljon dollar nätverk. Det tog Bitcoin 12 år att vara ett biljon dollar nätverk, och det finns inget annat. Det finns inget annat biljoner dollar-nätverk. ”

Dessutom säger Saylor att denna tillväxttakt bara accelererar under dessa osäkra tider med penningtryck och låga räntor. Lägg till det institutionerna, som PayPal och Square, som bygger på baslagret, och Saylor är övertygad om att Bitcoins plats som kryptering nummer 1 är säker.

Bitcoin dagligt diagram

Source: BTCUSD on TradingView.comSource link

Related posts

Game Community når 85 000 år 2020 och fortsätter att växa snabbt – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide

Brittiska myndigheter tar ner Dark Web Ecstasy Gang, beslagtar 5,8 miljoner dollar i droger – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Sydafrikanska Exchange Ice3x avbryter handel efter att ha noterat avvikelser i saldon mellan BTC och LTC – Börser Bitcoin News

Bitcoinguide