Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Det är då Bitcoins bull-run kommer att avslutas, säger stor gruvarbetare


Bitcoin-priset tappar hausseartad fart. Trots att det fortfarande har lyckats hålla över supporten till $ 55 000, efter ett misslyckat försök att rensa $ 60 000-motståndet, har trenden varit nere under den senaste veckan (-6,6%).

Jiang Zhuoer är VD för BTC. Top mining pool, han hävdade att saker kan fortsätta att gå söderut under året. I en nyligen intervju med Wu Blockchain som citerar ”studiemodeller” förutspådde Zhuoer en förändring i kryptomarknadsdynamiken.

Bitcoins pris har sett vinster på 824,4% på ett år, men Zhuoer tror att mellan september 2021 och juni 2021 kan marknaden flytta “från en tjur till en björnmarknad.”

BTC.Top är en av de största gruvpoolerna i sektorn. Data från Statista tyder på att denna pool ägde 0,75% av Bitcoins totala hashrate i mitten av februari. Wu har intervjuade andra representanter för blockchain-industrin i Kina och fick liknande förutsägelser. Tanken bakom detta resonemang är:

de trodde att den här hösten kan börja förvandlas till en björn. Anledningen var den ekonomiska återhämtningen efter populariseringen av vaccinet och början på en förändring i USA: s penningpolitik. (…) efter att Tesla köpte 1,5 miljarder dollar i Bitcoin och Meitu köpte 90 miljoner dollar i Bitcoin och Ethereum, finns det inga andra stora börsnoterade företag i Nordamerika och Asien att följa upp.

Ett Bitcoin ETF-godkännande i USA eller ett annat företag som Tesla som antar BTC kan återföra uppåtmomentet. På denna möjlighet, MicroStrategy VD Michael Saylor sa:

Om du går tillbaka till mars 2020 var det bara den sällsynta institutionen som var inblandad. Under de 12 månader som följde har det skett en lavin av institutionellt engagemang. MicroStrategy är det första börsnoterade företaget som gjorde en väsentlig investering, men Square följde. Och Tesla följde efter. Men de är toppen av isberget.

Var kunde Bitcoins pris gå de närmaste dagarna?

På kort sikt ser newsBTC-kryptomarknadsstrateg Aayush Jindal en chans för en ny ökning av BTC om stöd längs $ 57 000-nivån hålls. För närvarande handlar Bitcoin för $ 57 488 med 3,3% av förlusterna i 24-timmarsdiagrammet.

Bitcoin BTC
Bitcoin med baisseartad prestanda den senaste veckan. Källa: BTCUSD Tradingview

Trader Bitcoin Jack är försiktig med Bitcoin-prisåtgärder och tror att det finns “många anledningar” för att kryptovalutan fortsätter att dra tillbaka. Näringsidkaren tror att BTC kan hela vägen ner till $ 45.000, han Lagt till:

Ser ganska svag ut för mig, partisk neutral till baissär. Kommer att leta efter platser att säkra på studsar tills det blir ljust igen. Jag kanske har fel men för att vara hausse vill jag se 57,5 ​​hålla och trycka på aths. Jag tror att priset vill testa efterfrågan på höga 40 / låga 50-tal

Source link

Related posts

Darknet Market Joker’s Stash går i pension efter att ha tagit in 1 miljard dollar i kryptovalutor – Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur DAFI-protokollet belönar långsiktiga tokeninnehavare och stöder hållbar projekttillväxt

Bitcoinguide

Dubai-myndighetens licensieringsenhet accepterar nu Bitcoin för betalningar – Fintech Bitcoin News

Bitcoinguide