Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Derivat och Defi ger ett nytt inflöde av VC-företag och privata investerare – Finance Bitcoin News


Eftersom blockchain-teknik stör traditionella industristandarder har listan över progressiva investerare som är villiga att satsa sina pengar ökat avsevärt. Genom att utnyttja denna pågående investeringstrend lockar både kommande och pågående projekt miljontals dollar från privata investerare, vilket skapar en ny era av decentralisering.

Globe DX stänger framgångsrikt $ 18 miljoner finansieringsrunda

Ett nytt derivatbörs, Globe Derivative Exchange (Globe DX), har framgångsrikt avslutat sin senaste finansieringsrunda. Med stöd av toppklassiga blockkedjor som Pantera Capital, Y Combinator, CMT Digital, Draper Dragon, Wave Financial, Republic Crypto och Okex, stängde Globe DX den privata rundan och samlade totalt 18 miljoner dollar.

Derivat står i spetsen för kryptoutbytesekosystemet och står för en stor del av de totala intäkterna från kryptoföretag. Tack vare en plattform laddad med unika funktioner lockade Globe DX: s senaste försäljning massivt deltagande från VC: er.

Med mer än 200 strategiska partners som stöder plattformens ekosystem har Globe DX redan format en kapabel plattform. Det erbjuder exponering för Crypto Volatility Index, innehåller alla funktioner som handlare efterfrågar från en global utbytesplattform för derivat och är utformad för att locka nybörjare tillsammans med erfarna kryptohandlare.

BENQI lägger till 6 miljoner dollar från rådgivare och externa investerare

Decentraliserade finansieringsprojekt (defi) drar in massor av riskkapitalpengar, och det senaste projektet som framgångsrikt avslutade sin startfinansieringsrunda är BENQI. Företaget har framgångsrikt samlat in 6 miljoner dollar från investerare och förbereder sig nu för att starta sin efterlängtade ICO.

Ledet av Ascensive Assets lockade finansieringsrundan några av de största namnen i Defi och riskkapital, inklusive Mechanism Capital, Market Across, Spartan Group, Dragonfly Capital, Morningstar Ventures, Ava Labs, Arrington XRP Capital och många fler.

BENQI introducerade ett Avalanche-baserat decentraliserat icke-depålikviditetsprotokoll för att göra det möjligt för användare att låna ut, låna och tjäna på digitala tillgångar effektivt. När finansieringen är säker kommer BENQI att lansera sitt protokoll på mainnet i maj 2021 och lägga till tokenpooler de närmaste dagarna. Eftersom defi-ekosystemet på lavin är redo att explodera, kommer BENQI: s genombrutna konsensusprotokoll att säkerställa omedelbara transaktioner till lägsta möjliga avgifter.

Jigstack lockar $ 3 miljoner för att bygga DAO för decentraliserad ekonomi

Med dussintals nya projekt som utforskar användningen av blockchain-teknik och defi-plattformar i flera kommersiella användningsfall verkar investerare oerhört angelägna om att underteckna förbluffande stora kontroller för allt defi-relaterat.

På grund av investeringstrenden stängde Jigstack, en decentraliserad autonom organisation (DAO), sina offentliga och privata finansieringsrundor och samlade totalt 3 miljoner dollar. Båda omgångarna bevittnade överväldigande deltagande från ledande investerare som DHC Capital, Blocksync Ventures, X21 Digital, Moonwhale Ventures, Exnet Network och mer.

Jigstack styr en portfölj med Ethereum-nätverkstillgångar och protokoll som Lemonade, Stakbank och Ethlink, som vart och ett tillför värde till Jigstacks inhemska STAK-token. Teamet bakom Jigstack har designat ett ekosystem för att hjälpa till med att konstruera och distribuera decentraliserade verktyg av institutionell kvalitet för alla affärsbehov.

Oberoende Defi-baserad singularitet DAO samlar in 2,7 miljoner dollar

Singularity DAO, en plattform som erbjuder AI-drivna defi-portföljer, har framgångsrikt samlat in 2,7 miljoner dollar i sin senaste privata försäljningsfinansiering. Försäljningen, ledd av Alphabit, lockade flera framstående investerare från kryptouniverset, inklusive QCP Capital, Genesis Block Ventures, Magnus Capital, SMO Capital, AU21, Moonwhale Ventures och Jun Capital.

Defi-projektet Singularity DAO är en utökad arm av den blockchain-centrerade AI-marknaden Singularity NET. Det erbjuder en serie dynamiskt hanterade portföljer som automatiskt kan anpassas för att möta förändrade marknadstrender och skapa nya möjligheter. Dessutom kommer plattformen också att hjälpa till att optimera handeln på kedjan för att öka decentraliserad börslikviditet (DEX) genom att kontinuerligt lansera nya förutsägbara datamodeller för digital kapitalförvaltning.

Med en tredelad blockchain-arkitektur som drivs och optimeras av Singularity NETs AI, är plattformen utformad för att erbjuda decentraliserad styrning med Sing DAO-tokens. Den framgångsrika investeringsrundan kommer att spela en avgörande roll för att förbättra utvecklingsfasen för Singularity DAO-projektet för lanseringen av mainnet.

Vilka av de fyra projekten som nämns i sammanställningen tycker du är mest lovande och varför? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

ai, BENQI, DAOs, DeFi, Funding, Funding Roundup, Globe DX, Investerare, Jigstack, projekt, Singularity DAO, Startups, VCs

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

XRP återtar 4: e plats på CMC; Ripple Boss säger “Idag var en bra dag”

Bitcoinguide

St. Patrick’s Day är Uniswap Day för Gaming Startup, Lepricon

Bitcoinguide

Den första DEX som kompenserar för gasavgifter börjar erbjuda skyhöga belöningar för likviditetsleverantörer

Bitcoinguide