Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Denna analytiker förutspår massiv Litecoin-rally i Bitcoin-par


Litecoin strider mot det allmänna marknadssentimentet med en rally på 24,5% och 57% inom de högre tidsramarna. I skrivande stund handlas LTC till $ 316 med 4,8% vinst i det dagliga diagrammet.

Litecoin LTC LTCUSDT
LTC i offensiven mot nya toppar i det dagliga diagrammet. Källa: LTCUSDT Tradingview

Den anonyma näringsidkaren Julio_LTC har satt Stöd för LTC till $ 280 med ett prismål satt till $ 330. Operatören är hausse då LTC klättrade i Relative Strength Index (RSI), ett mått som används för att bedöma prismoment, i de lägre tidsramarna. Om prisåtgärden blir ogiltig kan $ 218 fungera som kritiskt stöd, som visas nedan.

Litecoin LTC LTCUSDT
LTC med support till $ 280 och ett prismål på $ 330. Källa: Julio_LTC

LTC verkar vara korrelerat med Ethereums prestanda snarare än Bitcoin, som vanligt, enligt näringsidkaren. Därför kan Litecoins rally uppleva en avkylning eller ytterligare uppskattning om ETH leder prisåtgärden. Om LTC når sitt mål kan det se starkare fart mot ett högre pris. Handlaren tillade:

Jag tror inte att vi kommer att se $ 7000 + i år men jag tror att $ LTC kan gå in i $ 3000- $ 5000-sortimentet. #LTC är en sen spelare.

Trader Crypto Tony är lika hausse efter att LTC bröt motståndet på $ 289. Handlaren sa:

Litecoin kommer att springa så hårt att det kommer att påverka de som är kvar mentalt. Väskor är förpackade och redo för lansering. BTC-paret berättar en historia och jag vill att vi alla ska vara en del av den historien

Litecoins grundläggande signalpotential Bullish Momentum

Data från Glassnode indikerar att Litecoin har nått ett 3-årigt realiserat pris på $ 129,65. På samma sätt låg LTC: s realiserade börsvärde på en rekordhög nivå med 8,7 miljarder dollar.

Kedjeaktivitet har visat tvetydiga tecken med Litecoins nätverkstransaktionsvolym vid en 4-månaders lägsta nivå på 359724 LTC. Antalet mottagande adresser nådde dock en högsta månad på 3 månaderrd, med 12 771 adresser.

Ytterligare data som tillhandahålls av IntoTheBlock med deras In / Out of the Money Around Price (IOMAP), en indikator för visualiserade kluster av Litecoins prisfördelning, registrerar potentiellt prisstöd på $ 259 och $ 269 med över 5,96 miljoner LTC köpt av 103 000 adresser runt dessa nivåer.

Litcoin LTC LTCUSDT
Källa: InthoTheBlock

Som diagrammet visar, om LTC-samlingar kan det finnas stort motstånd på $ 314 till $ 322, $ 332 och $ 340. Som nämnts bör investerare hålla koll på ETHs resultat för en potentiell breakout. För tillfället verkar Ethereums rally svalna men har potential för ytterligare en uppgång.

Source link

Related posts

Stablecoins förändras och det är en stor affär

Bitcoinguide

Civilrättegång mot Craig Wright vill att högsta domstolen ska avgöra sina Bitcoin-vitboksanspråk – Bitcoin News

Bitcoinguide

ABBC Coin är nästa betalningsmynt i Buyaladdin, håller 100x100x100 evenemang att fira – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide