Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Den legendariska skateboarden Tony Hawk till auktion NFT av trickfilmer – Nyheter Bitcoin News


Tony Hawk går med i en växande lista över kändisar som digitaliserar och säljer sina samlarobjekt som icke-fungibla tokens. Skateboardikonen planerar att auktionera en film förra gången han framförde Ollie 540 – det trick han först behärskade för 32 år sedan.

Ethernity Chain för att mynta och auktionera det digitala samlarobjektet när NFT Boom accelererar

På hälarna av många spännande NFT-auktioner av konstnärer, kändisar, underhållare och kryptoevangelister, kommer den professionella skateboarden Tony Hawk att auktionera ut sitt digitala samlarobjekt vid ett fortfarande oanmäktat datum och tid.

Den 52-åriga popkulturikonen meddelade på Instagram att han hade slutfört sin slutföreställning av den 540-graders “Ollie” som han landade först 1989, vilket understryker rädslan och risken att göra tricket. På Twitter tillade han: ”Gjorde min senaste ollie 540 någonsin idag. Du kan jämföra den med min första för 32 år sedan. Den här betydde mycket för mig. ”

Enligt pro skateboarden, @tweestophers, skulle vinkeln på hans skott som fullbordade tricket präglas som en NFT på Ethernity Chain och auktioneras ut. Ethernity, ett snabbt växande NFT-blockchain-nätverk, är känt för sin sociala böjning, med tanke på att alla NFT-auktioner donerar en del av intäkterna till välgörande ändamål. Nätverket har nyligen fått i uppgift att bygga en samling av Muhammad Ali NFT till förmån för Ali Center.

Growing Chorus of Celebrity NFT Sales Echo Stora auktionsresultat

Hawks beslut att vända sig till Ethernity för det här evenemanget belyser nätverkets växande cache efter lanseringen av en 2500-bitars serie av Bosslogics NFT-bilder speciellt för Ethernitys community.

Bosslogics försäljning, även om den var betydande, dvärgades av Beeples senaste resultat i en Christies auktion, där konstnären sålde en enda JPEG gjord av 5000 mindre bilder för en iögonfallande 69,3 miljoner dollar av den Singapore-baserade kryptovalutainvesteraren Metakovan. Beeple har också auktionerat NFT för välgörenhet.

NFT-vurm har lockat många andra kändisar, inklusive Lindsey Lohan, Grimes och viktiga kryptovaluta-evangelister som Twitters Jack Dorsey och Gemini’s Winklevoss tvillingar. Ändå är vissa mer tveksamma till att omfamna rörelsen, som Litecoins Charlie Lee, som liknar auktionerna med den spekulativa ICO-bubblan.

Tony Hawk har inte varit så högljudd som några av hans kändismotsvarar när han talar om kryptovaluta och NFT, men han har varit en överraskande långvarig förespråkare för Bitcoin. Tweeter under de senaste åren fastställer att han har “hodled” Bitcoin sedan 2013. Hawk skulle också presentera på Bitcoin 2020-konferensen i San Francisco i mars förra året innan den avbröts på grund av pandemin.

Omvandlas NFT till en snabbkassautomat för kändisar, eller ser de det som ett arvscementerande instrument? Låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Chinese Lottery Firm Rebrands, köper Bitcoin Mining Rig-tillverkare för $ 100 miljoner – Mining Bitcoin News

Bitcoinguide

Hur Bitcoin Dominance Bullish Engulfing kan signalera ett slut på Altcoin-säsongen

Bitcoinguide

BazarSwap, världens första decentraliserade P2P-utbyte för ERC20-tokens Kickstarts-operationer

Bitcoinguide