Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Den första DEX som kompenserar för gasavgifter börjar erbjuda skyhöga belöningar för likviditetsleverantörer


EmiSwap decentraliserade AMM-börsen är en ny kraftfull aktör på DEX-marknaden som planerar att hämta likviditet från stora protokoll genom att erbjuda 100% Ethereum-gaskompensation, en av de bästa givande villkoren för likviditetsleverantörer och distribuera NFT-artiklar bland dem.

Börsen kom live den 31 mars och har redan nått nästan 200 000 dollar TVL (eller likviditet) och lockat mer än 1 300 000 dollar under de tidiga adopternas försäljning före utsäde och utsäde av försäljningen av ESW-token för sitt ursprungliga styre. Priset på 1 ESW-token hoppade från 0,11 $ till 0,23 $, en ökning med 110%. EmiSwap kör nu en privat investeringsrunda på $ 0,23 som kommer att pågå i ungefär en månad, då kommer ESW att finnas tillgängligt på startplattor till $ 0,37 och därefter kommer de att börja noteras på andra börser.

EmiSwap är det första projektet för EmiDAO-alliansen och dess medlemmar – Alpha Sigma Capital-investeringsfonden, DigiFinex, Bitmart, Emirex och HollaEx centraliserade börser, IDCM och Everest KYC-leverantör – tar en aktiv roll för att hantera och marknadsföra den nya produkten.

Vilka är de mest tilltalande aspekterna av EmiSwap som sannolikt möjliggör massöverföring, hype och likviditetsattraktion? Låt oss ta reda på.

Höga belöningar för tidiga likviditetsleverantörer

EmiSwap-ledningsgruppen fokuserar på att erbjuda de mest gynnsamma villkoren på marknaden för att locka likviditetsleverantörer från konkurrensprotokoll. EmiSwap betalar vanligtvis 0,25% från vilken operation som helst på växeln till LP-skivor, men under de första 100 dagarna efter lanseringen multipliceras belöningarna. Här är vad EmiSwap erbjuder:

 1. 100% kompensation för eterumgasavgift för alla aktiviteter (skapa en pool, göra ett swapp eller lägga till likviditet) i ESW-styrningstoken.
 2. 30 000 ESW för varje 1 miljon DAI-handelsvolym fördelas bland LP-skivor proportionellt dagligen (vilket ökar den grundläggande belöningen för att tillhandahålla likviditet med två).
 3. Dessutom över 40 000 ESW tilldelas LP-skivor dagligen.
 4. Eftersom ESW är ett styrelsestecken tillåter det sina innehavare att få 0,05% belöningar från handelsvolymen dagligen och rösta om produktutveckling.
 5. Begränsad upplaga NFT-kort kommer att tilldelas LP-skivor under denna kampanj (läs vidare för att lära sig mer).

Vad betyder det? Vi har beräknat ett möjligt scenario för hur lovande är EmiSwap när det gäller generering av avkastning för likviditetsleverantörer.

Beräkningsexempel: Ett möjligt scenario och 107% APY

 • Du ger likviditet värt 100 000 dollar för ETH / DAI-tokenpar.
 • Du betalar 100 USDT för bensin och få 435 ESW som kompensation.
 • Total likviditet på EmiSwap är 20 000 000 DAI, vilket betyder att din andel är 5%.
 • Den dagliga handelsvolymen är 3 000 000 DAI, varför 7500 DAI fördelas mellan LP-skivor dagligen. Du får 37,5 DAI varje dag.
 • Dessutom tilldelas 90 000 ESW (30 000 ESW för varje 1 miljon handelsvolym) till LP: er proportionellt. Du får 450 ESW dagligen.
 • Dessutom får likviditetsleverantörer 6.150 ESW för varje 1000 block. Det finns 6800 block dagligen, så 41.820 ESW kommer att fördelas på LP-skivor. Din belöning är 201 ESW dagligen.
 • Din dagliga belöning, i det här fallet, är 37,5 DAI + 651 ESW. Du får också ytterligare intäkter från ESW-innehav,05% dagligen.
 • I det här fallet tjänar du 1125 DAI + 19530 ESW per månad.

Enligt EmiSwap-beräkningarna, när TVL på EmiSwap når 20 miljoner DAI i det beskrivna fallet, gör detta 107% årlig procentuell avkastning (APY) för att tillhandahålla likviditet på EmiSwap (exklusive belöningar på 0,05% för ESW-tokens).

NFT-kort för likviditetsleverantörer

EmiSwap är inte bara den första DEX som kompenserar Ethereums gasavgifter. Det erbjuder också NFT-kort i begränsad upplaga som ökar användarnas vinster när de använder börsen eller kan säljas på marknadsplatser.

För likviditetsleverantörer kommer EmiSwap att utfärda en begränsad samling av 1001 kort. Dessa kort kommer att tilldelas användare som tillhandahåller likviditet och cross var 100 000 $ TVL. Ju mer likviditet du lägger till när du korsar milstolpen, desto sällsynta får du kortet. I allmänhet kommer det att finnas 1 mytiskt kort, 10 legendariska, 40 episka, 150 sällsynta, 300 ovanliga och 500 vanliga kort.

Dags att tävla, NFT-samlare!Source link

Related posts

Spanska sjukvårdsgruppen accepterar kryptovalutabetalningar med hänvisning till intresset för ‘Bitcoin Revolution’ – Nyheter Bitcoin News

Bitcoinguide

Shopify-vd dabbar med Ethereum DeFi kommer de att integrera det?

Bitcoinguide

Tjäna pengar genom att sälja NFT-fastigheter i höglandet – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide