Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Delta Exchange fullbordar $ 5M tokenhöjning när det lanserar nya likviditetspooler för kryptoderivat »CryptoNinjas


Delta Exchange, ett kryptovalutaderivatföretag, meddelade idag att det har samlat in 5 miljoner dollar från investerare i en privat försäljning för DETO, plattformens ursprungliga token.

Deltagande investerare inkluderar Sino Global, Aave Ventures, CoinFund, Kyber Network, Spartan, QCP Soteria, LuneX Ventures, gumi Cryptos Capital, BR Capital och andra.

Delta Exchange erbjuder Perpetual Swaps, Futures och Options på Bitcoin och över 60 altcoins med upp till 100x hävstångseffekt. Börsen erbjuder också avancerade derivatprodukter som ränteswappar och kalenderspreadar på Bitcoin och är den första som lanserar en marknadsplats för detaljhandlare att upptäcka och prenumerera på stridstestade algo-handelsstrategier.

”Slutförandet av DETOs privata försäljning bygger på det stora året Delta har. Vi har sett en ökning av intäkter, handelsvolymer, kundförvärv och har lagt till ett antal nya produkter och funktioner till plattformen. Vi ser fram emot en exponentiell tillväxt under de kommande månaderna, säger Pankaj Balani, VD för Delta Exchange.

Likviditetsbrytning och handel med jordbruk

Samtidigt med tokenlanseringen kommer funktioner för likviditetsbrytning och handel med jordbruk att visas live på Delta Exchange. Detta markerar det första erbjudandet av likviditetspooler på en centraliserad derivatbörs. Delta kommer också att öppna DETO-USDT-marknaden direkt efter tokenlanseringen. DETO-USDT kommer att bli den första spotmarknaden på Delta Exchange, som hittills varit en enda derivatbörs. Plattformen kommer snart att börja erbjuda spotmarknader på Bitcoin och Altcoins.

”DETO är integrerat i börsens värdekedja. Det kommer att bidra till att öka likviditeten via likviditetsbrytning, det kommer att öka volymerna via attraktiv cashback och det kommer att hjälpa till att bygga kundlojalitet eftersom DETO kan användas för att betala handelsavgifter, till högre marknadspris eller MSP (minimistödpris). Dessa funktioner kommer att öka plattformens tillväxt, vilket i sin tur kommer att öka DETO, ”tillade Pankaj.

“Delta-teamet har erfarenhet av att skapa övertygande finansiella produkter för både institutioner och detaljister, inklusive att vara den första centraliserade börsen som erbjuder kryptoränteswappar och den första som listar många eviga swap-produkter”, säger Kelvin Koh, CIO på Spartan. “Vi är glada över Deltas unika positionering i Indien, en allt viktigare marknad för krypto, och vi är stolta över att stödja teamet”

“Det råder ingen tvekan om att derivatmarknaden för kryptos kommer att bli enorm.” Sa Rui Zhang, GP för gumi Cryptos Capital, ”Med tanke på kryptos karaktär kommer en mängd olika derivatprodukter att uppfylla de olika kraven från massanvändarna att vara en nyckelfaktor för att lyckas. Jag är imponerad av hur kreativt och hur snabbt Delta Exchange-teamet kan utveckla och rulla ut nya derivatprodukter. ”

DETO-token

Delta Exchange Token (DETO) är ett ERC-20-verktyg och belöningstoken som driver handel på Delta Exchange-plattformen. Den använder likviditetsbrytning via marknadsskapande pooler, de första likviditetspoolerna som utvecklats av ett derivatbörs, som liknar de i befintliga DeFi AMM-pooler med viktiga skillnader. Deltas likviditetspooler har en fast kapacitet och absorberar inte kapital över en viss tröskel. ”Ett tak hålls för att driva kapitaleffektivitet och för att öka APY på kapitalet i pooler. Denna struktur skapar också konkurrens bland likviditetsleverantörer och hjälper till att fylla poolerna snabbare, ”förklarade Pankaj.

Matthew Graham, partner och VD för Sino Global sa: ”Delta-teamet ledt av Pankaj är bland de bäst kvalificerade vi har stött på. Pankaj och Jitender har arbetat inom finansmarknader och derivathandel på Citi, UBS och GIC. Saurabh är en serieentreprenör med en historia av byggprodukter i stor skala. Sino Global är stolta över att stödja teamet Delta som en strategisk investerare och partner. ”

Likviditetsleverantörer tjänar DETO som en belöning utöver avkastningen som genereras av marknadsskapande av AMM-pooler. Handlare som handlar på börsen kommer att distribueras DETO som cashback från den dagliga belöningspoolen baserar sina handelsvolymer.

”Vi har varit långsiktiga anhängare av Delta och är imponerade av hur de har vuxit. Vi gillar DETO och dess design, som har aspekter av både DEFI och CEFI. Det är en av de mest innovativa tokendesignerna vi hittills har sett, säger Loi Luu, grundare och VD för Kyber Network.

Mer information om Delta Exchange finns i Whitepaper: https://www.delta.exchange/deto/whitepaper.Source link

Related posts

DEX-aggregator 1-tums integrerar Bitquerys API-drivna kryptohandelsdata »CryptoNinjas

Bitcoinguide

eToro utnyttjar Dan Moczulski som ledande affärsutveckling i Storbritannien

Bitcoinguide

Crypto plånbok och byt Blockchain.com lägger till omedelbara USD-överföringar »CryptoNinjas

Bitcoinguide