Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Delchain lanserar nod på Aleph.ims dApp-dator- och lagringsnätverk »CryptoNinjas


Delchain, en leverantör av finansiella tjänster för digitala tillgångar, meddelade idag lanseringen av sin kärnkanalnod på aleph.im, ett cross-blockchain-decentraliserat lagrings- och datanätverk. Delchain-noden validerar aleph.im-nätverket och tillhandahåller lagringsresurser för att hjälpa dApps och protokoll att navigera mot en helt decentraliserad arkitektur och ersätta de centraliserade komponenterna.

DeFi-rörelsen har överträffat kryptovalutautrymmet de senaste månaderna, med det totala värdet låst från 1 miljard dollar till över 26 miljarder dollar – vilket tyder på 26x tillväxt under en tolvmånadersperiod. Aleph.im-nätverksinfrastrukturen är skräddarsydd för DeFi-ekosystemet, eftersom det ger säker lagring och databehandling till decentraliserade applikationer i alla kedjor för att hjälpa dem att bli helt decentraliserade.

Delchain är en reglerad finansiell och företagsleverantör, en del av den största privata bankkoncernen i Karibien, och Delchain tillhandahåller finansiella tjänster till några av de största kryptoenheterna som Kraken, Tether, Bitfinex och mer.

För närvarande förflyttas dApps till föråldrade blockchain-arkitekturer och använder ofta centraliserade servrar som AWS eller Google Cloud, vilket gör dem mer benägna att avbryta och utnyttja. Aleph.ims snabba, pålitliga, kedjelösningar påverkade beslutet från Delchain Limited – Deltec Banks digitala filial – att gå med i nätverket och inse fördelarna med full decentralisering samtidigt som man stärker nätverket för kommande projekt.

“Aleph.im är mycket glada över att vara värd för Delchain-noden och att ha sitt stöd för att validera och säkra nätverket”, säger Moshe Malawach, aleph.im Lead Developer och Chief Executive Officer. ”Att ha väletablerade företag som Delchain-operativa noder inom vårt nätverk främjar inte bara vårt uppdrag att hjälpa dApps att uppnå en helt decentraliserad arkitektur, utan skapar också aleph.im som en viktig kraft i blockchain-rymden och en livskraftig lösning för projekt som navigerar DeFi och Web 3.0-rörelser. ”

Efter aleph.ims avslöjande i december av Node Staking and Incentivization-programmet i aleph.im-nätverket delar kärnkanalnodoperatörer en belöningspool på 15K ALEPH-tokens per dag för att köra dessa noder. Att driva en kärnkanalnod i aleph.im-nätverket garanterar belöningar för nodoperatören även om inga lagringsresurser används.

“Det här är väldigt spännande för Delchain-teamet”, tillade Delchain VD, Bruno Macchialli. ”Att stödja aleph.ims nodinfrastruktur gör det inte bara möjligt för oss att aktivt stödja det decentraliserade ekosystemet utan också underlätta fullständig decentralisering över hela rymden. Att arbeta med aleph.im är ett ömsesidigt fördelaktigt beslut, och ett som vi räknar med kommer att driva DeFi-rymden till nya höjder. ”Source link

Related posts

CFD-handel förklaras för nybörjare

Bitcoinguide

Bison Trails introducerar ny funktion för att minska den tid det tar för nya noder att synkronisera »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Hur Millennials förändrar aktieinvestering

Bitcoinguide