Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

DefiDollar-lista på AscendEX – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-kvanthandelsveteraner, har meddelat noteringen av DefiDollar Token (DFD) under paret USDT / DFD den 29 april klockan 13:00 UTC.

DefiDollar är ett DeFi-lab som syftar till att föra massanpassning till DeFi med en omfattande produktsvit. Det första produktutbudet som går live kommer att vara stablecoin-indexet – DUSD, med ibBTC och optionCoin som för närvarande är under utveckling. DefiDollar (DUSD) strävar efter att vara ett riskförsäkrat stablecoin-lager för DeFi. Den är utformad för att ge ett säkert och stabilt sätt för användare att hålla sina tillgångar med DUSD optimerad för pegsäkerhet, avkastning och diversifiering.

DefiDollar använder DeFi-primitiver för att hålla sig nära dollarn. DUSD tillhandahåller en väg för att diversifiera stablecoin-innehav för att säkra mot en händelse där de underliggande stablecoins som Tether eller DAI avviker från sin pinne. DUSD är säkerställd av Curve Finance LP-tokens.

DFD är den ursprungliga token för DefiDollar-protokollet och tjänar två primära funktioner, styrning och som ett protokoll backstop i händelse av en svart svanhändelse.

DeFiDollar-teamet arbetar också med en rad ytterligare verktyg för ekosystemet, inklusive syntetiska, index och optionsprodukter. Nästa produkt som släpps av DefiDollar kommer att vara ibBTC, ett BTC-index som lanserades i samarbete med Badger DAO.

DefiDollar samlar ett team med enastående erfarenhet, från Google till Y-Combinator-startade startups och Indiens första Crypto Unicorn – Polygon.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Platsen erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknadars stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om DefiDollar

DefiDollar är ett DeFi-laboratorium som syftar till att föra massanpassning till DeFi. DefiDollar samlar ett team med exceptionell erfarenhet från Google till Y-Combinator-startade startups och Indiens första Crypto Unicorn – Polygon.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://dusd.finance/

Twitter: https://twitter.com/defidollar?s=20

Telegram: https://t.me/defidollar_community

Blogg: https://medium.com/defidollar/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Amerikansk domare förnekar begäran om att lägga till XRP-innehavare som ingripare i SEC: s rättegång mot krusning – Altcoins Bitcoin News

Bitcoinguide

Microstrategy köper $ 15 miljoner dollar i Bitcoin, Firm’s Stash hoppar till 91 579 BTC – Finance Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin glider 5% från senaste höjdpunkter mitt i Binance CFTC Probe Revelation

Bitcoinguide