Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

DeFiChain (DFI) token staking lanseras på KuCoin »CryptoNinjas


DeFiChain, en DeFi-plattform för Bitcoin-ekosystemet, meddelade idag att insättningsbelöningar för sitt ursprungliga token DFI lanseras på KuCoin, ett ledande kryptovalutaväxlingsföretag.

All DFI-satsning på KuCoin kommer att göras tillgänglig på Pool-X-plattformen, som erbjuder kunderna flexibiliteten att lägga till och placera sin DFI i poolen, samt dra ut när som helst de tycker det är lämpligt.

”Vi är glada över att ge våra kunder möjlighet att tjäna belöningar på sina DFI-tillgångar. Det ger ett enkelt, tillgängligt och enkelt sätt för dem att öka sin kryptoförmögenhet och är en del av vårt åtagande att göra krypto mer tillgänglig för alla, ”tillade en representant för KuCoin.

Den satsade DFI kommer att hållas på KuCoin-plattformen med hjälp av börsens egen vårdslösning. När KuCoin sätter in en digital tillgång delegeras den av börsen, vilket innebär att tokens förblir i plattformens kontroll och är på samma sätt som andra tokens.

Den här månaden röstade DeFiChain-communityn för en DFI-myntförbränning från Cake DeFi – en strategisk partner till DeFiChain – till ett värde av cirka 500 miljoner dollar, vilket senare ledde till en prisökning på DFI.

På myntförbränningen sade U-Zyn Chua, ledande forskare och CTO för DeFiChain, ”Detta är ett stort steg mot ytterligare decentralisering av DeFiChain, som tillsammans med DeFiChain Pink Paper tar oss ett steg närmare vårt slutmål. Jag litar på att detta kommer att bana vägen för oss att ha en bra kedjestyrning mot att uppfylla en säker, robust och livlig inbyggd DeFi-blockkedja som ägs kollektivt av sina användare. ”

Förutom myntförbränningen släppte DeFiChain nyligen sin Q1 2021 Transparency Report och uppdaterade, live Pink Paper, med en beskrivning av den senaste utvecklingen och innovationerna som förväntas lanseras senare i år.

Julian Hosp, ordförande för DeFiChain, sa till lanseringen av DFI-satsningen på KuCoin och sade: ”Med avkastning och avkastning på sparande konton över territorier kvar i enkelsiffriga och låga siffror, erbjuder satsningen av DFI användarna ett alternativt sätt att tjäna belöningar på digital tillgångar som finns på deras konton. ”Source link

Related posts

KYC-Chain tillhandahåller ombordprogramvara för Hong Kong kryptobörs HKVAX »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Secret Networks AMM-swap-nätverk över kedjor är nu live »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Streamr flyttar DATA token-ramverk till xDai sidokedja »CryptoNinjas

Bitcoinguide