Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

DeFi Yield Protocol (DYP) lanserar DYP Earn Vault – Sponsrade Bitcoin News


Den ledande avkastningsodlingsplattformen DeFi Yield Protocol har lanserat sitt efterlängtade DYP Earn Vault. Vault är ett automatiskt avkastningsodlingsavtal helt integrerat med Compound Protocol och stöder fem marknader, inklusive ETH, WBTC, USDC, USDT och DAI.

Tjäna belöningar på DYP tjäna valv

Användare kan tillhandahålla en tillgång till DYP Earn Vault och börja tjäna imponerande avkastning på sina tillgångar. En av de unika funktionerna i Vault är integrationen med Compound-protokollet. När användare sätter in pengar i valvet vidarebefordras pengarna till Compound-protokollet i utbyte mot respektive cTokens som hålls inom det smarta kontraktet. Intressen som genereras från Compound distribueras sedan till investerare.

DYP Earn Vault erbjuder investerare olika låsningstider för var och en av de marknader som stöds. Användare kan låsa sina tokens i 3,30,60 och 90 dagar, med det genomsnittliga intresset som ökar med låsperiodens längd.

Förutom intresse genererat från Compound Protocol integrerar DYP Earn Vault också unika strategier för att öka APY för varje marknad.

  • En uttagsavgift på 0,3% med 75% av avgiften fördelad på aktiva valvanvändare, medan resten 25% används för att köpa tillbaka DYP från Uniswap och bränna den.
  • Fast APY mellan 2,5% och 18% beroende på låsperioden och priset på DYP vid Uniswap
  • ETH-avgift motsvarande 400k gas till nuvarande Gwei-pris för insättningar och uttag med 75% fördelat på aktiva valvanvändare och resten används för att köpa tillbaka DYP från Uniswap och bränna den
  • Investerare kan återinvestera DYP-belöningarna i fast insättning med en 35-procentig apr under en 4-månaders låsningstid

DYP-transaktionsavgifter är högre än liknande protokoll på grund av det smarta kontraktets komplexitet i protokollet eftersom det ser ut till bästa möjliga intjäningsmöjlighet för användarna. DYP kompenserar dock genom att erbjuda några av de bästa APY på marknaden.

Till exempel skulle du använda Compound-protokollet ge dig en APY på 0,12% för deras ETH-valv med billigare transaktionsavgifter. DYP Vault erbjuder mycket högre med att användare får högst 13% APY på sina investeringar. Detta höjs till 35% i april för DYP-belöningar om användare väljer att återinvestera sina intressen på plattformen.

Så du kanske betalar lite högre avgifter än andra protokoll men du tjänar upp till 1000% högre belöningar som gör DYP till en bättre avkastningsodlingsplattform än sina konkurrenter. DYP Earn Vault gör det lättare för investerare att få tillgång till dessa möjligheter på en enda användarvänlig plattform. Du får det allra bästa med att sätta dina tokens på DYP Earn Vault.

Börja tillhandahålla likviditet på DYP Earn Vault

För att börja tillhandahålla likviditet och tjäna pengar på DYP Earn Vault måste du besöka Vault-appen. När du väl har kommit till Vault-appen måste du ansluta en plånbok, helst MetaMask-plånbok, till Vault. Du kan sedan välja mellan de fem valvmarknaderna (WETH, WBTC, USDT, USDC, DAI).

Varje marknad har de fyra insatsalternativen (3,30,60 och 90 dagar) samt APY på (3%, 8% .11% och 13%). Användare kan sedan välja mängden tokens som ska låsas och bekräfta transaktionen.

Användare kan vara lugna med DYP Earn Vault eftersom medel hålls säkrade med de senaste säkerhetsmekanismerna. Klicka på för mer information om hur du använder DYP Earn Vault här.

Mer utveckling inom DYP-ekosystemet

DYP fortsätter att utmärka sig som ett av marknadens bästa avkastningsprotokoll. Det utvidgade nyligen sin repertoar genom att lansera sin token på Binance Smart Chain, vilket erbjuder avkastningsodlingsmöjligheter för användare av det snabbt växande blockchain-nätverket.

DeFi-användare kan också dra nytta av DYP Bridge som möjliggör byten mellan Ethereum och Binance Smart Chain-nätverk. Växelbryggan, en av de första inom DeFi-ekosystemet, fortsätter DYP: s strävan att bli en stor aktör i kryptorummet.

Anmärkningsvärt är att på bara fyra månader har likviditetsleverantörer tjänat totalt 7 892 ETH och 1 858 BNB till ett värde av 22 950 768 dollar från DYP-jordbruksverktyg på blockkedjorna Ethereum och BSC.

Lanseringen av DYP Earn Vault följer färdplanen för DeFi-protokollet med de efterlängtade DYP-verktygen, nästa produktuppsättning som lanseras under andra kvartalet 2021. DYP Tools är en instrumentpanel som gör det möjligt för handlare och DeFi-användare att få tillgång till verktyg för att säkerställa informerad investeringar.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Blackrock Executive säger guld nu mindre effektiv säkring mot inflation – marknader och priser Bitcoin News

Bitcoinguide

Hackare riktar sig mot Github-serverinfrastruktur för att bryta kryptovalutor – Säkerhet Bitcoin News

Bitcoinguide

B2Broker fortsätter att arbeta hårt för att leverera en komplett svit av teknik- och likviditetslösningar – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide