Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

DeFi Yield Protocol (DYP) bevittnar massiv tillväxt efter Binance Smart Chain-integration – Sponsrad Bitcoin News


DeFi Yield Protocol (DYP) fortsätter att uppnå popularitet inom den decentraliserade finanssektorn. Sedan lanseringen av insättningen av DAPP för tre månader sedan har DYP-protokollet haft massiv tillväxt i sitt samhälle.

DeFi-avkastningsprotokoll

Avkastningsplattformen har över 39 miljoner dollar låsta i sitt ETH-satsningsavtal och har betalat 7 064 ETH till ett värde av över 14 miljoner dollar till likviditetsleverantörer. DYP har också upplevt en 20-faldig ökning av likviditeten på populära decentraliserade Uniswap-börser. För närvarande, mer än $ 21.000.000 i likviditet på Uniswap på DYP / ETH. DYP har också utökat sitt ekosystem med integrationen av Binance Smart Chain (BSC) i februari.

Med DeFi Yield Protocol (DYP) kan användare som tillhandahåller likviditet tjäna anständig avkastning. Det använder också en anti-manipulationsfunktion som förhindrar valar från att manipulera priset på dess ursprungliga token, DYP.

Detta genom att omvandla alla DYP-belöningar till ETH dagligen och skicka distribuera det direkt till innehavarens plånböcker. Detta säkerställer att likviditetsprotokollet är hållbart och att belöningar genereras utan att det påverkar priset. Således kan likviditetsleverantörer tillhandahålla likviditetsleverantörer och tjäna ETH med minimal risk.

Denna utveckling följdes med lanseringen av en satsning och styrning dApp för användare att tillhandahålla likviditet i Binance Smart Chain. De satsar dApp gör det möjligt för användare att lägga till likviditet i en av poolerna från PancakeSwape: DYP / BNB, DYP / ETH och DYP / BUSD.

Varje pool har fyra olika insatsalternativ med likviditetsbelöningar från 30 000 DYP till 100 000 DYP varje månad. Belöningarna beror också på låstiden från minst tre upp till 90 dagar.

Användare kan också välja mellan tre olika kryptovalutor för belöningar, inklusive ETH, BNB eller DYP. Dessutom är DYP-token nu tillgänglig på BSC såväl som Ethereum vilket möjliggör tvärkedjekompatibilitet för användare i DYP-ekosystemet.

Liksom Ethereum-versionen av DYP konverteras alla poolbelöningar som utfärdas på DYP BSC automatiskt till BNB av det smarta kontraktet och distribueras till tokeninnehavare. Om DYP-priset inte påverkas av mer än -2,5% ändras det maximala DYP-värdet som inte påverkar priset till BNB och läggs till nästa dags belöning.

Om detta fortsätter i sju dagar och det finns odelade DYP BSC-belöningar kommer en styrningsröstning att hållas för att distribuera till tokeninnehavarna eller bränna tokens från cirkulation.

DYP Smart Chain Bridge Ethereum / Binance

DeFi Yield Protocol (DYP) har lanserat en brygga som gör det möjligt för användare att byta sina DYP-token mellan Ethereum och Binance Smart Chain-nätverk. Plattformsbroen är utformad för att säkerställa enkel konvertering av tillgångar från ERC-20 till Bep 20-tokens.

DYP-innehavare måste besöka broplattform och följ några steg för att byta ut sina tokens. Den populära plånboken MetaMask stöds på bryggplattformen och användare måste ansluta sina plånböcker till bron. Det maximala antalet DYP-token som kan bytas per plånbok på 24 timmar är 10 000 DYP-token.

Det bör noteras att detta är en viktig utveckling för DYP-protokollet eftersom det innebär att användare enkelt kan byta tokens över de två populära smarta kontraktsnätverken. DeFi-sektorn expanderar till kompatibilitet över flera kedjor, och DYP-protokollet har anpassat sig till denna nya trend.

Mer utveckling förväntas under andra kvartalet

DYP-protokollet fortsätter att expandera, med utvecklingsteamet som kommer att släppa fler produkter under andra kvartalet 2021. Det efterlängtade DYP Earn Vault är i slutskedet och förväntas starta när säkerhetsrevisionsrapporterna har bekräftats.

DYP-verktyg, en decentraliserad instrumentpanel som ger information om DeFi-projekt, kommer också att lanseras under andra kvartalet. Andra produkter som utvecklas inkluderar en ny användargränssnittsdesign och en DYP NFT dApp som gör det möjligt att skapa och utveckla NFT på dess plattform. För att lära dig mer om DeFi Yield Protocol, besök webbplatsen https://dyp.finance/.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Det är därför Beeple tror att NFT kan vara en bubbla

Bitcoinguide

Binance Coin (BNB) ökar mot $ 250, varför tjurar inte görs ännu

Bitcoinguide

TNC lanserar UAE-baserad Exchange Platform Aladdin Exchange – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoinguide