Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Sverige

DeFi Wallet länkar Aave, Uniswap och Compound Straight to Bankkonto


Viktiga takeaways

  • Dharmas SDK kan ansluta vilket Ethereum-protokoll som helst till plånboken.
  • Användare kan skicka upp till $ 25 000 till dessa protokoll från deras vanliga bankkonto per dag, utan mellanhand.
  • Användare kan ta ut till sin bank när som helst på dygnet.

Dela den här artikeln

DeFi-innovation fortsätter när Dharma-plånboken introducerar ett sätt att överföra bankmedel direkt till DeFi på en plattform.

Utvecklar DeFi

De Dharma plånboken meddelade igår att användare nu kunde skicka pengar till Aave, Uniswap, Yearn och Compound från sina traditionella bankkonton med en daglig gräns på $ 25.000.

Dharma citerade den begränsade funktionaliteten hos ETH-plånböcker och kryptobörser som inspiration för de nya funktionerna och sa “den genomsnittliga Ethereum-plånboken har en leksaksfiat på ramp med låga gränser och superhöga avgifter, och låter dig inte ta ut till din bank . ”

Plånboken hävdar nu att hon har mmalmkapacitet än något fiat-utbyte och better fiat support än någon annan Ethereum plånbok.

Användare kan ta ut pengar till sin bank när som helst på dygnet och på vilken dag i veckan som helst, vilket kan lösa en stor smärtpunkt för användare som är frustrerade över begränsade banktider.

I Dharmas tillkännagivande uppgavs att användare också “billigt kan köpa eller sälja någon tillgång i Uniswap”, även om detta antagligen är en relativ term, eftersom Uniswap-avgifterna fortfarande är historiskt höga. Plånbokens funktioner drivs av dharmaOS SDK som kan ansluta Ethereums protokollåtgärder till Dharma.

En ny paradigmskifte

DeFi är notoriskt komplicerat och svårt för nya användare, vilket gör adoption till en uppförsbacke under de senaste åren.

Men med ett växande antal lag som arbetar med projekt för att överbrygga klyftan mellan centraliserad och decentraliserad finansiering för att göra den senare mer tillgänglig, ser Bull-fallet för DeFi starkare ut för dagen.

St. Louis Federal Reserve publicerade en rapport i februari 2021 som beskriver de många risker som DeFi står inför, såsom kodfel, ömsesidigt beroende av projekt och operativ säkerhet.

Centralbanken medgav emellertid att om DeFi kan övervinna dessa problem, kan finansiering vara på väg att genomgå ett stort paradigmskifte med “potentialen att skapa en verkligt öppen, transparent och oföränderlig finansiell infrastruktur.”

Utlämnande: Författaren höll Bitcoin i skrivande stund.

Dela den här artikeln

Source link

Related posts

Ethereum korsar $ 2000 och sätter en ny rekordhög nivå

Bitcoinguide

Kraken kommer troligen att bli offentlig med börsintroduktion nästa år

Bitcoinguide

Kändisar som betalas för att marknadsföra Tron utan upplysningar

Bitcoinguide