Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Defi Venture XFai avslöjar likviditetsgenereringshändelse, projekt som stöds av Angel Investor Roger Ver – Blockchain Bitcoin News


Decentraliserad finansiering (defi) har upplevt extrem efterfrågan och innovativa användningsfall under de senaste 12 månaderna. Defi-orakler, decentraliserade växelplattformar (dex) och automatiserade penningtillverkare (AMM) har svällt i värde, eftersom statistiken visar att över 43 miljarder dollar är låsta i defi-protokoll idag. Under tiden har ett nytt projekt nyligen gått ut ur porten som heter XFai, ett dex-likviditetsorakel som syftar till att fånga outnyttjad likviditet från små till medelstora tokens. Den 8 april 2021 planerar XFai att vara värd för en likviditetsgenereringshändelse (LGE), och den här veckan tillkännagavs att Bitcoin.coms grundare och ängelinvesterare Roger Ver har investerat i XFai.

XFais Dex Liquidity Oracle syftar till att stärka decentraliserad finansiering och fånga outnyttjad likviditet

Defi-koncept och decentraliserade utbyten är alla raseri i dessa dagar, och ett stort antal dex-plattformar har överträffat sina motsvarigheter till centraliserat utbyte (cex). Idag visar data att det totala värdet låst (TVL) i defi är över $ 43 miljarder dollar, och dex-protokoll som Uniswap, Sushiswap och Curve.fi ser betydande handelsvolym. Statistik visar att 1,7 miljarder dollar byttes på dex-plattformar under det senaste dygnet och 12 miljarder dollar handlades under de senaste sju dagarna.

Nu finns det ett nytt defi-projekt i horisonten som heter XFai som planerar att starta inom en snar framtid. Protokollet utnyttjar sitt unika Dex Liquidity Oracle (DLO) för små till medelhöga tokens. XFais mål är att utveckla verktyg genom att grafera defi-rymden och släppa spelförändrade decentraliserade produkter.

Defi Venture XFai avslöjar likviditetsgenereringshändelse, projekt som stöds av Angel Investor Roger Ver

Projektet har publicerat en omfattande vitbok som ger XFais dokumentation och inblick i protokolldesignen. Teamet lanserar ett inbyggt mynt som heter XFIT-token och projektets Dex Liquidity Oracle, eller förkortat DLO, syftar till att vara en spelväxlare. DLO-tekniken kan hjälpa token med lågt kapital och samla uppmärksamhet och avsevärt öka symbolens likviditet.

“XFais avancerade teknik som Potentializer och DLO (Dex Liquidity Oracle) gör det möjligt för små och medelstora tokeninnehavare att gå med i en stor likviditetspool som kartlägger centraliserade börser och ger samma – om inte mer optimerade – likviditetsdjup i decentraliserade börser, ”förklarade XFai-utvecklarna för Bitcoin.coms nyhetsdesk.

Dessutom redogjorde teamet för att XFai har aktiverat ett halkskyddsverktyg för att säkerställa att handlare fritt kan genomföra transaktioner utan att fångas, samtidigt som man tar bort behovet av automatiserade marknadsförare (AMM).

XFais DLO-beskrivning förklarar:

För att uppmuntra fler användare att delta i likviditetsförsörjningen har XFai utvecklat en stegvis metod för tillägg av likviditet, vilket dramatiskt minskar besväret och gasavgifterna för likviditetsuppfödning. I gengäld kan likviditetsleverantörer tjäna skyddad APY.

Roger Ver stöder XFai för framtiden för Defi-infrastruktur

Det stora antalet defi-projekt i utrymmet idag fokuserar enbart på den övre nivån av tokens efter marknadsvärde, och centraliserade börser fungerar på samma sätt. XFais team hoppas kunna öppna fler dörrar för tokens med små till medelstora kepsar och erbjuda dem en “plats vid defi-bordet.” Projektet har redan lockat ett antal investerare, inklusive riskkapitalfonder, och mer nyligen Bitcoin.coms grundare och ängelinvesterare Roger Ver har beslutat att stödja XFai-projektet.

“XFai stod ut för mig på grund av deras orakels potential att låsa upp otroliga möjligheter i blockchain-utrymmet,” sa Ver och talade om investeringen. ”XFai möjliggör faktisk decentralisering genom att låta små och mid cap-tokens äntligen få plats vid bordet. Jag ser fram emot att se XFai bli en spelväxlare i defi-rymden genom att ge en solid grund för framtida projekt att bygga vidare på, ”tillade Bitcoin.com-grundaren.

Defi Venture XFai avslöjar likviditetsgenereringshändelse, projekt som stöds av Angel Investor Roger Ver

Ver är en av de tidigaste investerarna i bitcoinutrymmet och har marknadsfört blockchain-teknik i över ett decennium. Den oönskade investeringen i XFai kommer från Vers personliga investeringsarm. XFai LGE är på väg att sättas igång torsdagen den 8 april och teamet betonade att det var “utformat med genomförbarhet och enkelhet i åtanke.” Bitcoin.com-läsare kan kolla in mer information om detta defi-koncept via projektets webbplats, Telegram-kanal, sociala medier mataroch intresserade utvecklare kan titta på projektets Github-arkiv.

“Vi inbjuder alla att gå med i XFai för att göra defi mer tillgängligt, öppet och ekonomiskt bemyndigande, från och med XFai LGE,” avslutar XFai-skaparna. “De [XFai LGE] användargränssnittet är intuitivt utformat, medan de involverade operationerna kombineras till ett enda klick. Vi tror att detta kommer att leda till att även de som aldrig har deltagit i likviditetsbrytning kan gå med på ett stressfritt sätt och skörda fördelarna med hög APY och XFITs explosiva potential. ”

Vad tycker du om XFai-projektet och dess försök att göra defi mer tillgängligt? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Angel Investor, APY, Bitcoin.com Grundare, CEX, decentraliserat utbyte, Defi Apps, Defi Projects, DEX, Dex Liquidity Oracle, DLO, gasavgifter, Likviditet, likviditetsodling, oracle, Potentializer, Roger Ver, Smart Contract, Venture Capital Funds , Xfai, Xfai Defi, XFIT

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, XFai-projekt och webbplats,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link

Related posts

Marknader återaktiverade medan tillgångslån är pausad – Säkerhet Bitcoin News

Bitcoinguide

En intelligent handels- och automatiseringsplattform för DeFi – sponsrade Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin kan samlas till $ 146 000 och rivaliserande guld om detta händer

Bitcoinguide