Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Mining

Defi Trading Platform Support 100X Hävstång. Ingen KYC. Ingen gasavgift – Pressmeddelande Bitcoin News


PRESSMEDDELANDE. YFX.COM är världens första decentraliserade utbyte av permanenta kontrakt över hela kedjan. Medan andra handelsplattformar som tillhandahåller hävstångsalternativ existerar YFX.COM ett decentraliserat alternativ till centraliserade börser och ständig terminshandel utan en central mellanhand. YFX.COM gör detta genom att utnyttja olika protokoll över kryptovalutalandskapet.

Genom en kulminering av blockchain-protokoll tillåter YFX.COM handlare att delta i handel med BTC, ETH och andra kryptovalutor med upp till 100x hävstångseffekt. Dessa krypton är tillgängliga för handel över dessa blockchains för närvarande, Ethereum, Tron, Binance Smart Chain, Heco, OKEx Chain och Polkadot.

Genom tillkomsten av QIC-AMM, ett toppmodernt protokoll, ger YFX.COM hög likviditet och låg glidning för användare av vårt ekosystem. QIC är en förkortning för noterat indexpris. QIC drar noterade priser från centraliserade börser och handlare kan öppna och stänga positioner med vår första av ett slag automatiskt marknadsförare för derivat. QIC beräknas genom dynamiskt indexdjup, prissättning och konstant integral. Transaktionens djup är korrelerat med marknadsgarantens kapitalpool. Denna kombination av protokoll gör det möjligt för YFX.COM att vara en effektiv hävstångsplattform på marknaden.

YFX.COM kan dessutom uppnå allt detta utan KYC och inga gasavgifter. Som många handlare vet har gasavgifter varit en stor fråga på senare tid. Att eliminera gasavgifter ger YFX.COM ytterligare en stor fördel mot all konkurrens. Det möjliggör också för handlare att handla effektivt och säkra sina vinster utan stora förluster från dyra nätavgifter. YFX.COM har uppnått nästan noll nätverksavgifter genom användning av lager-2 [L2] skalningslösning, xDai Chain. xDai Stable Chain är en sidokedja till Ethereum och är mycket effektivare än ETH-mainnet för närvarande. Transaktionerna är bekvämare och avgifterna är en bråkdel av avgifterna på ETH-mainnet.

YFX.COM vann första pris vid Tron 2021 Global DeFi Hackathon

Förra veckan vann YFX.COM också första pris i Tron 2021 Global DeFi Hackathon Developer Contest. Detta var en fantastisk prestation och YFX.COM är tacksamma för denna möjlighet som Tron Foundation och Justin Sun gav. YFX.COM är engagerad i blockchain-utrymmet och ser fram emot att delta i fler evenemang för att hjälpa till att utveckla denna bransch.

Genesis Mining II

Den 6 april började YFX.COM Genesis Mining II-evenemanget kl 20:00 (UTC + 8). Evenemanget pågår till och med den 16 april och är en tävling för handlare och gruvarbetare att tävla mot andra och tjäna YFX.COM-tokens i processen [which are not available anywhere on the market]. Under bara 12 timmars handel har volymen nått över 1 miljard dollar och vår likviditetspool är över 10 miljoner dollar, vilket överstiger Uniswaps aktivitet.

CertiK Audit slutförd

Dessutom har CertiK nyligen slutfört sin säkerhetsgranskning av YFX.COM. Handlare och användare av vår plattform kan vara säkra på att protokollen är upp till standard eftersom YFX.COM har åtagit sig att tillhandahålla den bästa produkten för användarbasen.

Webbplats: https://www.yfx.com/

Handel: https://trx.yfx.com/

Twitter: https://twitter.com/YFX_Defi

Telegram: https://t.me/YFX_EN

Discord: https://discord.gg/xwAtjpabC5

Mediekontakt: Kivi@yfx.com


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skador eller förluster som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link

Related posts

Den stora venezuelanska satellit-TV-leverantören möjliggör betalningar av Bitcoin och andra kryptovalutor – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoinguide

Bitcoin-prisvinster, så här kan BTC återvända till 60 000 USD

Bitcoinguide

Bitcoin demoniserar guld, säger Skybridge Capitals grundare

Bitcoinguide