Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

DeFi-plattformen Sheesha Finance och aggregat Plasma Finance samarbetar för att förbättra kapitalförvaltningen »CryptoNinjas


Sheesha Finance, en omfattande DeFi-lösning för investerare att enkelt få tillgång till en mängd olika projekt samtidigt som man löser problem kring låsta kryptotillgångar, och Plasma Finance, en DeFi-instrumentpanel som samlar de mest populära DeFi-applikationerna på ett ställe, meddelade idag ett partnerskap för att skapa hållbar och enkel -Att använda kapitalförvaltningstjänster till DeFi.

Genom partnerskap syftar Sheesha Finance och Plasma Finance till att lindra dessa svårigheter genom att tillhandahålla professionella verktyg för enkel kapitalförvaltning, genom att utnyttja Sheeshas unika spelmodell och Plasmas allt-i-ett-DeFi-plattform. Sheesha Finance, som omfattar fullskalig transparens och integritet, ger investerare enkel tillgång till en mångsidig DeFi-portfölj eftersom ekosystemdeltagare belönas med olika DeFi-tokens när de spelar SHEESHA-tokens eller Liquidity Provision (LP) -token. Plasma Finance plattform förenklar den decentraliserade finansmarknaden för alla typer av investerare genom att hjälpa användare att hantera sina portföljer med ett enda gränssnitt, vilket ger en attraktiv lösning för både institutionella och privatpersoner.

”Plasma Finance har varit en bastion i DeFi-rymden sedan 2018 och har uppnått otroligt många milstolpar. Dessa milstolpar har skapat ett ekosystem där människor kan byta / handla, skapa likviditetspooler, staking, styrning, utlåning, upplåning, avkastningslantbruk och fiat på / utanför rampen. Detta ekosystem är inte bara en holistisk DeFi-plattform, det är ett som har testats och utvecklats i flera år nu. Plasma Finance har visat sig vara ledande inom branschen, nämligen för deras Top-, Middle- och Web3.0-kapacitet, säger Saeed Hareb Al Darmaki, grundare av Sheesha Finance. ”Att samarbeta med dem är vettigt eftersom Plasma Finance matchar etoset i Sheesha Finance; en som ger transparens och användarvänlighet för människor som vill exponering i DeFi-rymden. ”

“På PlasmaFinance håller vi oss fast vid vårt mål att demokratisera finans och föra DeFi till massorna”, säger Ilia Maksimenka, VD för Plasma Finance. ”För att detta ska hända behöver vi partners som vill arbeta med samma viktiga aspekter av förbättringar i sektorn – säkrare och mer ansvarsfulla aspekter som kommer att ge välbehövlig säkerhet och hållbarhet. Det är därför Sheesha Finance är vettigt som ett logiskt team att samarbeta med. ”

För att markera partnerskapet kommer Plasma Finance snart att släppa information om SHEESHA-token-noteringen på PlasmaSwap, med ett steg för att öppna en likviditetspool efter.

Dessutom kommer Sheesha Finance att kunna vidareutveckla sitt ekosystem genom att kombinera insatser med Plasma Finance Alliance, som inkluderar blockchain och applikationsinfrastruktur med ett uppdrag att decentralisera den centraliserade finansiella tjänstesektorn (CeFi), PlasmaPay; ett snabbt, säkert och flytande decentraliserat utbyte (DEX) för institutionella och professionella handlare, PlasmaSwap; och en offentlig blockchain designad för DeFi, centralbankens digitala valuta (CBDC), Decentralized Autonomous Organization (DAO) och betalningar, PlasmaDLT.

Tidigare denna månad avslutade Sheesha Finance framgångsrikt sin finansieringsrunda genom en innovativ tokenfördelningsmekanism, känd som en Liquidity Generation Event (LGE), med över 9,44 miljoner US-dollar som samlats in på två veckor. Grundarteamet startade upp Sheesha Finance och kommer så småningom att överlämna kontrollen av ekosystemet till dess ursprungliga tokeninnehavare genom en DAO för att upprätthålla transparens och integritet.Source link

Related posts

Bitcoins nästa intressepunkter: $ 73 000 och $ 92 000, säger Michaël van de Poppe

Bitcoinguide

Cosmos möjliggör överföring av tokener mellan Blockchain-kommunikation (IBC) »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Decentraliserad orakellösning Umbrella Network lägger till Huobi som valideringsnod »CryptoNinjas

Bitcoinguide