Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

DeFi-avkastningsoptimeringsprotokollet ETHA Lend stänger $ 1,6 miljoner finansieringsrunda »CryptoNinjas


ETHA Lend, ett avkastningsoptimeringsprotokoll för DeFi, meddelade idag att det har stängt en initial finansieringsrunda på 1,6 miljoner dollar från ledande investerare Digital Finance Group (DFG), AU21 Capital och Privcode Capital.

Andra investerare inkluderar Vector Capital, Chain Capital, PNYX Venture, Lancer Capital, Oasis Capital, TRG Capital, Candaq Capital, Dealean Capital, Inclusion Capital, Origin Capital, ZB Capital, YBB Foundation, AC Capital, Hotbit.

Designad för att tillhandahålla automatiserad avkastningsallokering över Ethereum- och Polkadot DeFi-ekosystemen; ETHA Lend kommer att styras av ETHA-tokeninnehavare. Protokollets algoritm är konstruerad för att förstå de exakta omständigheterna hos en likviditetsleverantör och leveranshändelser, vilket skyddar användare från höga transaktionskostnader, marknadsbegränsningar och volatilitet i tillgångar.

”Vi är glada att ha några av de mest ansedda namnen på marknaden för kryptoinvesteringar och DeFi-finansiering. Vårt protokoll är värd för unika integrationer av DeFi-utrymmet som gör det möjligt för användare att kämpa med avkastningsodling med osynlig enkelhet, oberoende över hela kedjan och möjligheter till progressiv avkastningsoptimering. Du kan se fram emot en tid då sektorn ska vara fri från hemsökta tribalism och hotelser både för nya och expertanvändare. ”
– Chester Bella, grundare av ETHA LEND

När den inledande finansieringsrundan avslutats kommer ETHA Lend att påskynda utvecklingen mot lanseringen av protokollet som för närvarande planeras till Q2 2021. ETHA Lends smarta kontrakt granskas av Certik, en av de mest ansedda blockchain-revisorerna.Source link

Related posts

Varför är diversifiering av likviditetsleverantörer så viktigt för Forex-mäklare?

Bitcoinguide

eosfinex öppen källkod tillgång till sin kärnutbyte teknik »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Treasury Yields, räntor, $ 1,9 T stimulans – Vad betyder det för BTC?

Bitcoinguide