Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

DeFi avkastningsoptimeringsapp ETHA Lend får säkerhetsrevisionsrapport från Certik »CryptoNinjas


ETHA Lend, ett driftskompatibelt protokoll som ger algoritmiskt optimalt avkastning i DeFi, idag uppdaterad om sin inspektion av Certik, en blockchain säkerhetsrevisor. Det primära syftet med säkerhetsrevisionen var att säkerställa kurator för ett säkert protokollekosystem för ETHA Lend-samhället; så att de kan njuta av ETHA Lend med lugn och ro.

”Vi förstår att säkerheten för våra användares tillgångar är av största vikt. Som en del av våra säkerhetsåtgärder anlitade vi därför Certik som vår huvudrevisor. Dessutom har vi märkt att många av våra medlemmar var nyfikna på säkerhetsrevisionsrapporten. Efter det är vi glada att dela med dig uppdateringarna om samma. Vi hoppas att granskningen förstärker det faktum att våra användare kan interagera med ETHA Lends smarta kontrakt med stort förtroende. När den fullständiga rapporten har släppts kommer vi att dela mer information om samma. ”
– ETHA Lend Team

Sammanfattning av resultaten av den pågående säkerhetsbedömningen:

Syftet med revisionen var att upptäcka sårbarheter och problem i källkoden samt eventuella kontraktsberoenden som inte ingick i ett officiellt erkänt bibliotek. Certiks följe av säkerhetsexperter granskade och analyserade följande domäner:

  • Potentiella problem och sårbarheter
  • Fasthetsimplementeringar och arkitektur
  • Omfattande analys av avtalslogik
  • Bedömning av kodbas och manuell granskning

Det fanns några informativa och mindre rekommendationer från Certik som ETHA Lend-teamet följde och de nödvändiga implementeringarna gjordes. Ändå visade sig ETHA Lends smarta kontrakt överensstämma med branschstandarderna.

Klicka här för att se säkerhetsrevisionsrapporten från Certik.Source link

Related posts

Iván Marchena lämnar PrimeXBT efter kort stint som LATAM VP

Bitcoinguide

THORchain multichain DEX testnet live med BTC, BCH, LTC, BNB, ETH

Bitcoinguide

Crypto exchange EXMO förbättrar användarsäkerhet med Ledger Vault-integration »CryptoNinjas

Bitcoinguide