Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Decentraliserat sysselsättningskooperativ Opolis lanserar inbyggt WORK-token »CryptoNinjas


Opolis, ett digitalt sysselsättningskooperativ som erbjuder högkvalitativa, överkomliga sysselsättningsförmåner och delade tjänster till oberoende entreprenörer, frilansare, digitala nomader, solopreneurs och ensamutövare, meddelade idag lanseringen av sitt nya community patronage token, WORK.

Opolis Employment Commons (Commons) tillbringade det senaste året med att utveckla en ekonomimodell som belönar medlemmar av Commons för beskyddsåtgärder som beskrivs som lönekonsumtion, nya medlemmar hänvisningar och staking. Som ett verktygstecken för styrning, staking och patronage distribution inom Commons; ägare av WORK måste vara en Employment Commons-medlem för att få full nytta.

”Vi anpassar våra samhällsincitament och resultat kring de aktiviteter som samlar värde och i slutändan bygger en hållbar, medlemsägt infrastruktur för allmännyttiga tjänster för den oberoende arbetaren. Vi börjar i USA, men planerar att expandera globalt för att tjäna en global arbetskraft. ”
– John Paller, styrelseordförande i Opolis

Under tilldelningen av ursprung kommer Commons att pryda och distribuera 315 000 000 ARBET till Commons-intressenter. Det finns ingen maxgräns för den mängd ARBETS som kan genereras, även om ARBET bara är präglat eftersom specifika tillväxtmål uppnås av gruppmedlemmarna.

Omedelbart efter att tilldelningen av genesis slutförts kommer 27 800 000 ARBET att vara i utbud av icke-statliga krediter. 165.000.000 ARBETE tilldelas Commons Community och 150.000.000 tilldelas Commons Trustee; Opolis, Inc.

Superfluid och RaidGuild samarbetade med Opolis kärnteam för att bygga tekniken som kommer att distribuera WORK till Commons-medlemmarna. Superfluid kommer att fortsätta sitt partnerskap med Opolis för att få streamingfinansiering till löner och andra anställningsrelaterade användningsfall.

”Opolis använder Web3-teknik för att uppgradera arbetsupplevelsen för 2000-talet. Strömmande löner och incitament är grundläggande komponenter i vår framtidsvision, och vi är mycket glada att samarbeta med Opolis för att förverkliga denna vision tillsammans. ”
– Francesco Renzi, grundare och VD på Superfluid

För att läsa mer om detaljerna i WORK, kolla in token economics paper här.Source link

Related posts

Prediction marknadsprotokoll PlotX går tvärs över kedjan på Polygon i v2 lansering »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Switcheo decentraliserat utbyte Demex förlänger likviditetsbelöningar i 6 månader »CryptoNinjas

Bitcoinguide

När SEC lanserar Crypto Office tar Blockchain Security ut sina stora kanoner

Bitcoinguide