Bitcoin Guide
Image default
Bitcoin Pris

Decentraliserat moln Akash Network integreras med Equinix Metal »CryptoNinjas


Akash Network, en molnplattform byggd för DeFi och decentraliserade projekt, har meddelat att den kommer att integreras med Equinix Metal för att göra det möjligt för utvecklare och företag att decentralisera sin molninfrastruktur genom Akash DeCloud: Mainnet 2. Equinix är världens största datacenter och samplaceringsinfrastruktur leverantör med 220 datacenter i 25 länder.

Akash + Equinix

Genom Equinix Metal, Equinix on-demand och sammankopplade bare metal-tjänst, kommer Akash Network att kunna erbjuda utvecklare, företag och projekt i hela blockchain-ekosystemet ett snabbare, effektivare och billigare decentraliserat molnalternativ med nästan obegränsad användning -fall. Så småningom planerar de att expandera till industrier med hög tillväxt som maskininlärning, AI och djupinlärning.

Till att börja med kommer Akash Network att göra det möjligt för ett levande och växande, sammankopplat och interoperabelt Cosmos-ekosystem, som börjar med icke-kritiska arbetsbelastningar och så småningom full noder, att köra på ett decentraliserat högpresterande icke-vårdande moln till en lägre kostnad.

”Det här är första gången som Equinix Metals sammankopplade datacentret kommer att vara tillgängligt i ett decentraliserat öppen källkodsmoln. Vi är glada över att kunna bygga vidare på Equinix för att erbjuda utvecklare och DevOps i det decentraliserade ekosystemet ett snabbt, effektivt och billigare decentraliserat molnalternativ. ”
– Greg Osuri, VD för Akash Network

Med Equinix globala fotavtryck och funktionerna hos Akash kan användare distribuera applikationer i en aldrig tidigare skådad skala. Middleware behövs för att förbättra prestanda som kan byggas av utvecklare för deras behov. För att kunna leverera överlägsna upplevelser måste utvecklare kunna bygga sin egen silverkula. Möjligheten att distribuera betrodda mellanprogram på ett tillståndslöst och ostoppbart sätt som varken är begränsat eller statslöst möjliggör större flexibilitet och kvalitetsprestanda, allt till en lägre kostnad.

”Akash gör grundläggande digital infrastruktur mer förbrukningsbar och säkrare och öppnar dörren för alla typer av användningsfall. När företag och nystartade företag fortsätter att brottas med hur man säkert kan skala i en alltmer decentraliserad värld, erbjuder plattformar som Akash ett övertygande nytt alternativ. ”
– Jacob Smith, Equinix VP för Bare Metal Marketing & Strategy

Genom att tillhandahålla oanvänd molnkapacitet i ett marknadsdrivet prisformat kontra en traditionell och central mekanism som bestämmer priset; Akash möjliggör priseffektivitet och lägre kostnadsberäkning som bestäms av en fri marknad. Plattformen utökar tillgången till Equinix Metals kraftfulla bare metal-infrastruktur och stöder nya användningsfall i den framväxande blockchain-industrin.

Detta främjar blockchain-ekosystemet i stort, särskilt decentraliserad finansiering (DeFi), applikationer (dApps), validatorer och organisationer (DAO: er), eftersom det ger utvecklare ett icke-vårdnadsfullt, tillståndslöst och säkert molnbearbetningsalternativ.Source link

Related posts

AIKON lanserar ny multi-sig kryptoplånbok med stöd av Coincover, garanterad av Lloyds of London »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Boson Protocol samlar totalt 10 miljoner dollar för att växa sitt decentraliserade handelsekosystem »CryptoNinjas

Bitcoinguide

Techemy Capital och Enzyme samarbetar för att starta förvaltad ETH-BTC-fond

Bitcoinguide